Klub změnil majoritního vlastníka

<i>Přinášíme vám prohlášení, které nám poskytli Karel Brückler, předseda představenstva a Miloš Vobořil, ředitel klubu.</i><br/><br/> Ve vršovickém dolíčku došlo ke změně. Známý český fotbalový klub, v jehož vedení došlo po valné hromadě 15. srpna 2003 ke změně v osobě předsedy představenstva, a dále pak ke změně v osobě ředitele, udělal další krok ke svému celkovému ozdravení. Dosavadní majoritní vlastník, pan Pavel Švarc, prodal majoritní balík svých akcií. Novým majitelem většinového podílu se stal pan Zdeněk Zlámal, bratr bývalého československého fotbalového reprezentanta.

Klub změnil majoritního vlastníka

Pro fotbalový klub FC Bohemians, který je, jako většina českých klubů ve svízelné finanční situaci, a který navíc v posledních třech zápasech postrádá své nejlepší hráče, již jsou na marodce, tak začíná svým způsobem nová etapa.

Základním úkolem nového vedení je přesvědčit obchodní partnery o naprosté transparentnosti všech obchodních vztahů a tím získání důvěry a dále pak ekonomická konsolidace akciové společnosti.

Na předním místě rovněž zůstává pro nové vedení úkol dobrými výkony fotbalového klubu přitáhnout do dolíčku naše fanoušky, a zajistit tak jejich spokojenost.