Jednání s Opavou posunuto na čtvrtek

To, co bylo dlouho popíráno, se pomalu stává skutečností. Majitelé Opavy mají zájem přestěhovat klub do Prahy, fanoušci žlutomodrých se přirozeně bouří. Opava nechce přijít o ligu, ale majitelé slezského klubu na fanoušky žlutomodrých přílišné ohledy brát nebudou. Jednání o propojení Opavy a Bohemians byla posunuta na čtvrtek. Zástupci SFC Opava stále netuší, co majitel zamýšlí. "Normálně jsme naplánovali soustředění a o stěhování klubu čteme jen v novinách," tvrdí mluvčí Jiří Berousek.

Jednání s Opavou posunuto na čtvrtek

Vedení opavského klubu opravdu asi nic podrobného neví. Klub vlastní švýcarská firma UB Corporation, která je sice registrovaná na prestižní adrese, ale patří ukrajinským podnikatelům v čele s Olekseyiem Borovikovem, který je předsedou představenstva SFC Opava. Právní zástupce této švýcarské firmy vede jednání s představiteli Bohemians, ale o svých krocích neinformuje další členy opavského vedení. Majitelé klubu své představy sdělí na Valné hromadě akcionářů klubu, která by se měla konat 1. prosince.

Fanoušci Opavy dali svoji nelibost najevo při utkání s Libercem. Mezi transparenty nechyběl klokan oběšený na oprátce a další hesla odsuzující ukrajinské vedení. Ani fanoušci Bohemky nejsou chystanou operací příliš nadšeni, což vyjadřují v anketě na hlavní stránce. Celá kauza je zahalena mnoha otazníky, webové stránky Virtuální Ďolíček se Vám budou snažit během úterního odpoledne přinést co nejvíce osvětlujících informací. Sledujte naše internetové stránky, v těchto dnech se rozhoduje o budoucnosti Bohemians.