První bohemácký pařník

Aneb s Bohemkou po Vltavě. <strong>Aktualizováno 30. srpna. </strong>

Bohemka, to není jen fotbal. Ne nadarmo se našemu klubu říká rodinný. To ostatně dokazují i aktivity našich fanoušků. Málokterý klub v naší republice se může pochlubit tak širokou základnou aktivních fans, jako právě Bohemka. Jako příklad snad postačí výjezd Ultrasbusu na přátelské utkání v rámci přípravy do Drážďan, nebo petiční a protestní akce proti stěhování Bohemky z Ďolíčku.

Dnes Vám chceme představit další mimofotbalovou aktivitu UltrasBus Teamu 2010. Tato skupina se při jednom posezení v oblíbené hospůdce rozhodla uspořádat plavbu po Vltavě. Autobusem na výjezdy se již jezdí dlouho, ale parník? Tak to tu ještě nebylo! Z počátku se to zdálo jako pouhá fantazie, ale dnes už je to realita. Proto Vás všechny chceme touto cestou pozvat na historicky první plavbu bohemáckým pařníkem. Akce se uskuteční v pátek 10. září a parník TYRŠ bude vyplouvat v 18 hodin z Rašínova nábřeží, náplavka Výtoň, Praha 2 (mezi Palackého a Železničním mostem stanice metra Karlovo náměstí). Parník Tyrš s kapacitou 270 míst, na kterém se akce bude konat, je vybaven krytou palubou i nekrytou venkovní palubou. Celkový čas plavby je 4 hodiny a k dispozici vám bude taneční parket, kde vystoupí skupina Neoropressure a zahraje i několik DJ (jsou v jednání). Budeme se snažit domluvit účast i několika bohemáckých „ikon“, a to jak sportovních, tak kulturních. Dále je k dispozici plně vybavená restaurace s občerstvením a točeným pivem za rozumné ceny. Jde tedy především o setkání s přáteli a možnost navázat přátelství nová. Akce je vhodná pro všechny věkové kategorie, ale vzhledem k návratu po 22. hodině je na každém z vás, zda vezmete s sebou i své ratolesti. Vstupenky v ceně 250 korun jsou již k dostání na každém venkovním utkání A-týmu a na domácích zápasech Béčka v Ďolíčku. Vstupenky je možné také zakoupit přímo ve fanshopu Bohemky a v restauracích U Pepíčka a U Tří soudků. Případný zisk bude odeslán na konto Desítky pro domácí.

Přijďte se tedy pobavit i mimo fotbalové stadiony. Jste srdečně zváni. Více info na tel.: 777 677 710 , na internetové stránce http://ultrasbus.wbs.cz nebo na e-mailu ultrasbus@wbs.cz

Aktualizováno 30. sprna

Během plavby vystoupí na parníku skupiny Moomraj, Neuropressure a False Hope, své básně zarecituje Jan Haubert, zpěvák a frontman skupiny Visací zámek, dále se o zábavu postará DJ Buqi. Na této akci se také bude prezentovat strana Desítka pro domácí, na jejíž konto půjde případný zisk z celé akce. Hráči a realizační tým již vstupenky obdrželi.

Ježek, Danndys