Soutěž o poukazy na nákup ve Fanshopu

Sledujete pozorně rezervní tým Bohemky? Máte možnost vyhrát voucher v hodnotě 1000 nebo 500 korun.

Soutěž o poukazy na nákup ve Fanshopu

Bohemka se v letošní sezoně konečně představí v domácím prostředí, díky rozhodnutí managementu a majitelů klubu půjde o zápas rezervního týmu Bohemky proti béčku Vlašimi. Pro fanoušky jsme na Virtuálním Ďolíčku v souvislosti s návratem do oblíbeného prostředí připravili soutěž o poukazy na nákup zboží ve Fanshopu v hodnotě 1000 a 500 korun.

Soutěžní otázka
Rezerva Bohemky obnovila svou sportovní činnost v sezoně 2006/07, od té doby hrála vždy divizní soutěž. S kolika a jemonovitě kterými ex-ligovými týmy se rezerva Bohemky od sezony 06/07 do dneška v rámci divize střetla?
Ex-ligovými týmy jsou myšleny ty, které hrály nejvyšší fotbalovou soutěž od osamostatnění českého fotbalu, tedy od sezony 1993/94. Rezervní týmy nepočítejte.

Pravidla a vyhlášení vítězů
Své odpovědi posílejte na e-mailovou adresu info@fc-bohemians.cz, do zprávy uveďte své jméno a příjmení a také kontakt (telefon nebo e-mail). Odpovědi zasílejte na uvedenou e-mailovou adresu do začátku utkání rezervy s béčkem Vlašimí, tedy do soboty 14. srpna, 10.15 hodin. Ze správných odpovědí budou během poločasové přestávky zápasu rezervy vylosováni dva soutěžící, první vyhraje voucher v hodnotě 1000 korun a druhý v hodnotě 500 korun. Výherce budeme kontaktovat a poukaz na nákup mu zašleme. Bude-li výherce přítomen na zápase rezervy, může si voucher ihned vyzvednout.

Přijďte v sobotu dopoledne do Ďolíčku podpořit rezervní tým, který začal sezonu výhrou nad Zličínem, kdy jedinou branku utkání vstřelil hrající asistent a oblíbenec fanoušků Dalibor Slezák.

Aktualizace 15. 8.
Vítězi soutěže se stala Stanislava Adamová (poukaz v hodnotě 1000 Kč) a Vojtěch Man (poukaz v hodnotě 500 Kč). Správná odpověď byla: jeden tým, Benešov.