Desítka pro domácí spustila webové stránky

Dnes od 15 hodin zástupci Desítky pro domácí na Rádiu Wave. O aktivitě DPD referovala i německá veřejnoprávní televize ARD.

Desítka pro domácí spustila webové stránky

Politická strana založená společně fanoušky Bohemky a Slavie, kteří usilují o rozvoj tradičních fotbalových klubů z Vršovic a především o zachování Ďolíčku, spustila své internetové stránky. Na adrese http://www.desitkaprodomaci.cz/ naleznete základní informace o nové politické straně, jež bude kandidovat v komunálních volbách na Praze 10. Chcete-li se o Desítce pro domácí dozvědět více, jsou vám tyto stránky k dispozici jako hlavní zdroj informací.

Zástupci Desítky pro domácí nepolevují ve svém úsilí směrem k podzimním komunálním volbám a v médiích se o aktivitě fanoušků píše a mluví. Reportáž o Desítce pro domácí a problematice vynuceného přestěhování Bohemky přes odpor fanoušků do Edenu odvysílala německá veřejnopravní televize ARD. Reportáž naleznete na stránce http://www.tagesschau.de/multimedia/sendung/nm1480.html, vpravo vyberte "Fussball in Prag".

Dnes odpoledne od 15 hodin budou hosty Rádia Wave předseda hnutí Miroslav Pomikal a místopředseda Svatoslav Baťa. V odpoledním vysílání vystoupí společně se starostou Prahy 10 Vladimírem Lipovským. Živé vysílání Rádia Wave na internetu naleznete na stránce http://www.rozhlas.cz/radiowave/live. Aktualizováno: Záznam vysílání na adrese http://www.rozhlas.cz/_audio/kauza-fotbaloveho-dolicku--02121772.mp3

Ti, kdo chtějí podpořit aktivitu fanoušků Bohemky a Slavie na politické scéně, mohou tak učinit zasláním finančního příspěvku na účet 1905189201/5500 (Raiffeisenbank, a.s.). Další možností, jak se o Desítce pro domácí dozvědět něco více, je akce I. Bohemácký pařník, kde se bude DPD také prezentovat, více na http://www.bohemians.cz/clanek/10830/prvni-bohemacky-parnik.aspx.