Podpořte finančně Desítku pro domácí

Fanouškovské hnutí kandidující do komunálních voleb shromažďuje finance na volební kampaň a provoz.

Podpořte finančně Desítku pro domácí

Datum komunálních voleb se blíží a s ním se roztáčí i kola volební kampaně. I Desítka pro domácí nechce zůstat stranou, i když naše zdroje se nebudou moci rovnat zdrojům zavedených politických stran. Proto se orientujeme do budoucna zejména na kontaktní formu kampaně. I ta se však neobejde bez propagačních letáků, informačních brožur a dalšího materiálu, na které jsou potřeba nemalé finanční prostředky. Dále bychom rádi uspořádali také nějaké větší předvolební akce, které prozatím nechám zahaleny rouškou tajemství. Na ty padnou zřejmě největší výdaje.

Žádná strana se neobejde bez finančních darů od svých příznivců. Naše fanouškovské hnutí se tak v první řadě spoléhá na podporu od vás, fanoušků. Dovoluji si vás tedy požádat o podporu Desítky pro domácí libovolnou finanční částkou. Jelikož dary politickým stranám do 50.000,- korun mohou být anonymní, můžete libovolnou částku poukázat na účet hnutí ihned. V případě, že byste rádi své peníze poslali oproti řádné darovací smlouvě, kontaktujte prosím pokladníka hnutí na adrese jan.sikora@desitkaprodomaci.cz.

A nyní to nejdůležitější: číslo účtu DPD je 1905 1892 01 / 5500

Do zprávy pro příjemce můžete napsat své jméno či přezdívku. Jelikož má hnutí Desítka pro domácí jako jedna z mála politických stran veden tzv. transparentní účet, můžete veškeré pohyby na účtu najít na adrese http://www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-ucty/?tr_acc=vypis&account_number=1905189201

Předem velmi děkujeme za vaši podporu.

Svatoslav Baťa
Místopředseda DPD