Vyrovaný zápas k bodům nevedl

Utkání nad farmou prvoligové Příbrami juniorka herně zvládla.

Vyrovaný zápas k bodům nevedl

Utkání bohemácké juniorky se opět sehrálo na kraji Prahy na Šeberově, tentokrát byli soupeřem zelenobílých hráči z farmy prvoligového celku 1. FK Příbram. Do utkání za Bohemku nastoupila v základní sestavě jediná posila z A-mužstva, Nicolas Šumský, který odehrál kompletních 90 minut.

"Votice přijely ovšem hned s několika hráči prvoligového celku," poznamenává trenér juniorky Dalibor Slezák, který upozorňuje, že to i kvůli těmto "posunutým" hráčům neměli jeho svěřenci lehké. "Myslím si ale, že utkání bylo vyrovnané," dodává.

"Snažili jsme se kombinovat a měli jsme několik šancí. Soupeř hrozil pouze ze standardek a právě druhý gól vstřelili z trestňáku, při kterém se nám zranil gólman Havránek," hodnotí utkání trenér Slezák.

"Mám otřes mozku, ale tam nic nemám, tak je to v pohodě," vtipkoval s velkou nadsázkou Jiří Havránek. Při dopadu a pokusu zachycení míče narazil ramenem a hlavou do tyčky. Již dnes se ovšem zapojil do tréninkového procesu juniorky.

Trenér Slezák ovšem utkání vnímá kladně. "Měli jsme hned několik šancí, které jsme ovšem nedokázali dotáhnout do úspěšného konce," dodává na závěr.