ĎOLÍČEK ožije mistrovským utkáním!

Juniorka nastoupí v sobotu proti Benešovu doma v Ďolíčku.

ĎOLÍČEK ožije mistrovským utkáním!

Zelenobílí fandové moc dobře vědí, že Bohemka bude hrát v sobotu v Ďolíčku. V kalendáři mají zatrhnuté datum 7. dubna 2012. První zápas v Ďolíčku tento kalendářní rok.

Juniorka pod vedením trenéra Dalibora Slezáka vstoupila na jaře do divize kvalitně. Porazila Rokycany vysoko 5:1, Český Krumlov 2:0, poté prohrála těsně s Voticemi 1:2 a naposledy remizovala ve Strakonicích 1:1. Ale co je důležité, těžkou divizi zvládají svěřenci Slezáka v omlazené sestavě. Připravují se tak na příští ročník juniorské ligy, kam Bohemka své mladíky přihlásila.

Utkání proti Benešovu začne v sobotu 7. dubna v 10.15 v ĎOLÍČKU. Brány stadionu se otevřou v 9.30, stejně jako fanshop, ve kterém jsou stále k dispozici pomlázky. Velikonoční pondělí se blíží a zelenobílá pomlázka na dívky se bude hodit.

Občerstvení bude opět s tradiční nabídkou. "Tři druhy klobás, bramboráčky, bramborák a chleba se sádlem. Prostě klasika," hlásí dopředu pan Suchý, který má chod stánku na starosti. Vstup na zápas byl stanoven na 50 korun.

Náš legendární stadion, který minulý týden oslavil 80. výročí od sehrání prvního zápasu, čeká tedy v tomto roce první utkání. Doufejme, že mu hráči předají dárek v podobě kvalitní předvedené hry, ale i třech bodů. Přiznivci, kteří přijedou na zápas tramvají, stále uslyší před výstupem Oblouková, ale již brzy by mělo zaznít Bohemians, neboť zastupitelé MČ Prahy 10 jako dárek vršovickému stadionu udělili zastávce tento nový název.