Další brigáda v Ďolíčku bude v sobotu 9. června

Připravuje se další brigáda v Ďolíčku.

Další brigáda v Ďolíčku bude v sobotu 9. června

Ďolíček se mírně renovuje a opravuje, jak jsme vás již informovali dříve. Proběhla brigáda fanoušků, vyměnil se trávník ve vápnech, hřiště v současné době regeneruje. "Budeme kupovat i nové brankové konstrukce," prozrazuje Milan Boubín, technický ředitel Bohemians 1905, který má veškeré úpravy na starosti.

"Společně s Ludvou Provazníkem bude dobré zorganizovat další brigádu v Ďolíčku," říká s důležitým výrazem ve tváři. "Práce je hodně," doplňuje a poukazuje, že správci se v dnešních dnech nezastaví.

DFB, jak je jeho dobrým zvykem, se do propagace pustilo okamžitě. "Nemůžeme si dovolit čekat. Proto to beru na sebe. Vyhlašuji na příští sobotu 9. 6. brigádu do Ďolíčku," prozrazuje spoluorganizátor pravidelných brigád Ludva Provazník ve svém obvyklém úterním "psaníčku".

Tentokrát čeká brigádníky fyzicky náročná práce. "Nic pro holky, snad se neurazí, ale tentokrát potřebujeme 'opravdové chlapy'. Bude se totiž posouvat plot za bránou u tramvaje," nastiňuje Provazník. "Jak jsem již dříve psal, přichází čas kdy může každý ukázat, jak má rád Ďolíček," dodává závěrem.

Jak se již napsalo, práce je ovšem hodně. "Na brigádě se zaměříme na demontáž plotů, přípravu pro instalaci a následné zabudování plotů nových. Musíme opravit a uklidit pokladny," prozrazuje Boubín jedny z několika bodů programu. "Práce se najde pro každého," doplňuje.

Další z již tradičních brigád fanoušků proběhne tedy v Ďolíčku 9. června.