Sobotní brigáda před utkáním

Klub děkuje za skvělou pomoc DFB a všem fanouškům, kteří v sobotu pomohli.

Sobotní brigáda před utkáním

Sobotní brigáda v Ďolíčku byla zaměřena především na úklid ochozů, umývání sedadel, drobné elektropráce a malířské opravy. Všichni účastníci si dali záležet, aby byl stadion připraven na nedělní ostrý start Fotbalové národní ligy. Největší pochvalu si určitě zaslouží "šéfbrigádník" Luděk Provazník, který ve spolupráci s technickým ředitelem Milanem Boubínem vše opět perfektně zorganizoval.

Na stadionu se sešlo více než třicet bohemáckých brigádníků a i jim patří velké díky: Michal Musil, Pavel Novák, Pavel Hrdina, Karel Novotný, Dan Peták, Jiří Berka, Zbyněk Urban, Roman Enderst, Viktor Michalík, Karel Novotný, Pavel Aubrecht, Petr Kyselka, David Šesták, Michal Pacl, Tomáš Provazník, Jindřich Kubeš, Ladislav Valášek, Jiří Bořík, Vladislav Suchý a jeho zaměstnanci, Jindřich Machuta, Ondřej Procházka, Jana Tůmová, Dita Wenigová, František Svoboda, Dagmar Střelcová, Jaroslav Pelikán, Jakub Karlíček, Vojtěch Man, Tereza Vorlíková, Lucie Lukáčová, Lucie Výskavová, Martin Škoda, Jožo Škriab, Marek Bražina, Valentin Dzurik, Jan Skonc a Jaroslav Kotalík.

Děkujeme i za občerstvení panu Suchému st., za přivezení a půjčení fukaru na listí panu Roušalovi, Pavel Provazník nám půjčil pojízdné lešení, které zvýšilo bezpečnost a zrychlilo elektropráce. Děkujeme i za fotografie J. Pelikánovi.