V Ďolíčku bude "Bednyho bedna"

Návrh jednoho fanouška se rychle zrealizoval a bedna bude již tuto neděli v Ďolíčku.<br> </br> <br> </br>

V Ďolíčku bude "Bednyho bedna"

Na podzim se stali Bohemians prvním fotbalovým klubem v České republice, který zavedl na zápasech prodej občerstvení do vratných kelímků. Ohlasy fanoušků na tento krok byly vesměs kladné a zavedení vratných kelímků mělo navíc pozitivní efekt v dalších oblastech jako pozápasový úklid apod. Navíc se v Ďolíčku pije převážně z kelímků s bohemáckým motivem. Družstvo fanoušků Bohemians se rozhodlo uvést v život jeden z nápadů související právě s vratnými kelímky.

Zde na webových stánkách na diskuzním fóru se minulý týden objevil nápad fanouška vystupujícího pod přezdívkou "Bedny" na zřízení speciálních kontejnerů pro vracení kelímků bez nároků na výplatu třicetikorunové zálohy. Tímto by fanoušci dostali přímo na zápasech Bohemky možnost podpořit finančně klub bez nutnosti řešit hotovost atd.

Počet „darovaných“ vratných kelímků by se mohl vlastně stát takovým barometrem spokojenosti fanoušků s výsledkem a předvedenou hrou.

Myšlenka Bednyho se setkala s kladnou reakcí nejen diskutujících na Virtuálním Ďolíčku a Družstvo fanoušků - které neustále hledá způsoby, jak podpořit klub a zapojit další fanoušky do dění v klubu - se ihned pustilo do realizace a výroby „Bednyho beden“.

Na fotografiích můžete vidět, jak výroba speciálních kontejnerů na vratné kelímky vypadá a již při nedělním utkání s Opavou budou moci fanoušci poprvé „darovat“ klubu svůj kelímek.

Celkem budou vyrobeny tři „Bednyho bedny“, které naleznete na Náměstíčku, ochozu hlavní tribuny a samozřejmě i v kotli. Družstvo fanoušků Bohemians přivítá, pokud fanoušci přijdou s dalšími podobnými nápady, jejichž uvedení v praxi je relativně rychlé, levné a snadné.

Se svými nápady se můžete obrátit přímo na DFB (druzstvo@fc-bohemians.cz) nebo přispět do diskuzního fóra zde na Virtuálního Ďolíčku.