Bohemka táhne!

Posledních pět zápasů Bohemky bylo nejnavštěvovanějších z celé soutěže.

Bohemka táhne!

Klokani ve Fotbalové národní lize táhnou. V posledních pěti utkáních Bohemians Praha 1905 (zápasy 21. - 25. kola FNL) byla ohlášena vždy největší návštěvnost z celé druhé nejvyšší soutěže. Série začala již ve 21. kole v Ďolíčku, když do Vršovic přijela Opava a návštěvnost se vyhoupla na 3 302 diváků. Následovně do Varnsdorfu přijela početná skupina Klokanů a hlasatel ohlásil na místní poměry nezvykle vysoké číslo - 1 450 návštěvníků.

Největší návštěva v této sérii se objevila ve 23. kole, když Bohemka doma porazila Čáslav před více než 3 744 diváky. Následný výlet do Vlašimi byl také návštěvnicky úspěšný - vlašimskou návštěvnost Klokani více než ztrojnásobili a číslo se zastavilo až na 1 164 divácích.

Poslední nedělní zápas Bohemka taktéž táhla, jak to doma bývá obvyklé. Do Ďolíčku přišlo 3 668 fanoušků a v bohemáckém dni žen dovršili pětizápasovou "návštěvnickou" sérii.

Všeobecně návštěvnost v Ďolíčku patří k těm nejlepším v republice. Ve Fotbalové národní lize nemá konkurenci, v tabulce prvoligové domácí návštěvnosti je Bohemka na krásném 10. místě, když za sebou nechala takové velké fotbalové kluby jako Jablonec, Mladou Boleslav, či Teplice. Do Ďolíčku na Fotbalovou národní ligu tedy chodí stále více fanoušků než na kluby, které hrají o Evropskou ligu a přední příčky Gambrinus ligy!