Veřejná finanční sbírka "Každá koruna zahřeje"

Družstvo fanoušků Bohemians chce klubu pomoci s výstavbou vyhřívaného trávníku v Ďolíčku.

Veřejná finanční sbírka "Každá koruna zahřeje"

Vážení sportovní přátelé,

Družstvo fanoušků Bohemians (DFB), které již osmým rokem podporuje fotbalový klub Bohemians Praha 1905, a.s., se rozhodlo aktivně přistoupit k aktuálním požadavkům Fotbalové asociace České republiky. Mezi požadavky projektu Stadiony 2012, které nesplňuje domácí stadion pražských Bohemians, vršovický Ďolíček, patří vyhřívaný trávník. Členové družstva se již zapojili do modernizace stadionu formou brigád, avšak tak specializovanou práci, jakou je výstavba vyhřívaného trávníku, nemohou vlastními silami realizovat. Veřejná finanční sbírka "Každá koruna zahřeje" má přispět k zachování prvoligové tradice v Ďolíčku.

Již přes osmdesát let je Ďolíček ikonou Vršovic a jsou s ním spojena slavná československá fotbalová jména mj. Antonín Panenka, Karol Dobiaš, či Přemysl Bičovský. Stejně tak jsou s historií domácího stadionu Bohemians spjata velká klání na evropské scéně se soupeři jako Ajax Amsterdam, Anderlecht Brusel, nebo španělská Valencia.

Jednou z forem jak sbírce pomoci, je zaslání finančního příspěvku na účet 7080277/0100 (Komerční banka, a.s.). Za DFB Vás prosíme o zaslání daru, který pomůže následujícím generacím fotbalových fanoušků zažít další neopakovatelné chvíle na domácím stadionu Bohemians.

Děkujeme,

Představenstvo Družstva fanoušků Bohemians