Družstvo fanoušků Bohemians přispělo na Konto BARIÉRY

Pro fanoušky mířící na sobotní zápas je připraveno 300 klaunských nosů.

Družstvo fanoušků Bohemians přispělo na Konto BARIÉRY

Družstvo fanoušků Bohemians se rozhodlo přispět částkou 9 000 korun na charitativní projekt Nadace Charty 77 Konto BARIÉRY nákupem tří set klaunských nosů, které jsou symbolem tohoto již dvacetiletého projektu přispívajícího na zlepšení života handicapovaných spoluobčanů.

Klaunské nosy budou připraveny pro všechny fanoušky Bohemky cestující do Příbrami vypravenými autobusy, další nosy se budou rozdávat v místě utkání. Pokud se chystáte na sobotní utkání osobně, prosíme ty z vás, kdo mají žlutá trika k předchozím zápasům se Střížkovem, aby si je vzali s sebou. Ostatní mohou jednotný úbor podpořit čímkoliv žlutým. Děkujeme.

Představenstvo Družstva fanoušků Bohemians po diskuzi s dalšími fanouškovskými skupinami vydalo ve středu vlastní komentář k změně hracího místa sobotního utkání s jasným vzkazem klubu z Proseka a dalším, kteří fanoušky Bohemians připodobňují k Lordu Voldemortovi: "Nemusíte se bát, my k vám nejedeme rabovat. My se vám jedeme smát."

Bez ohledu na sobotní výsledek hovoří postavení v tabulce a především fanouškovská podpora symbolizovaná v posledních dnech podporou sbírky "Každá koruna zahřeje" a projektu "Bednyho bedna" jasnou řečí.

Bohemka se vrací zpět mezi fotbalovou elitu, své zápasy bude hrát nadále v Ďolíčku a fanoušci za svým klubem opět stojí v míře donedávna téměř nemyslitelné. Ukažme široké veřejnosti, že se dokážeme povznést nad překážky těch, kdo nechtějí dělat fotbal pro fandy a vymýšlí pouze zástupné problémy (heslo proseckého klubu "Bavíme se fotbalem" získalo v posledních dnech nový rozměr).

Pojďme si sobotní utkání užít jako oslavu našeho postupu do první ligy a podpořme i tímto způsobem charitativní projekt Konto BARIÉRY.

"NEMUSÍTE SE BÁT, MY K VÁM NEJEDEME RABOVAT. MY SE VÁM JEDEME SMÁT."

Představenstvo DFB