Informace DFB k sobotnímu výjezdu

Chystáte-li se do Příbrami, přečtěte si pozorně poslední informace k zápasu.

Informace DFB k sobotnímu výjezdu

Přestože se na poslední chvíli změnilo hrací místo sobotního zápasu a objevilo se několik pokusů komplikovat fanouškům Bohemky návštěvu utkání s klubem z prosecké planiny, dá se v Příbrami očekávat velmi slušná podpora "klokanů" na tribunách stadionu Na Litavce. Rádi bychom vás předem informovali o všech aspektech tohoto svým způsobem netradičního zápasu.

Vstupenky, obecná doporučení

Vstupenky za 90 korun budou v prodeji na místě dvě hodiny před zápasem, pokud můžete, vydejte se do Příbrami s předstihem. V minulosti jsme již byli svědky toho, jak Střížkov úmyslně brzdil prodej vstupenek našim fandům na jedné pokladně. V sobotu je zápasová organizace v gesci příbramských pořadatelů s prvoligovými zkušenostmi, ale ať nejsme překvapeni.

Prosíme fanoušky, aby se nenechali vyprovokovat ke zbytečným incidentům. Dá se očekávat, že k pošpinění fanoušků Bohemians bude zneužita sebemenší záminka. Nenechme se zbytečně strhnout nastrčenými provokatéry. Pro tyto případy máme dohodnutých šest osob jako ochranku, která bude v sektoru s našimi fanoušky, celý zápas bude navíc monitorován.

V dnešní době moderních mobilních telefonů není problém vlastními silami zaznamenat incident pro pozdější potřebu. Myslete na to, že návštěvní řád stadionu umožňuje odmítnout vstup podnapilým osobám a toto nařízení se dá dotáhnout "ad absurdum".

Zkuste se hrdě povznést nad případné provokace a prapodivné dění na hřišti, užívejme si společně postup do první ligy.

Tribuny v Příbrami

Tradiční místo pro kotel hostí je v Příbrami situováno na nekryté tribuně za brankou. Vzhledem k nepříznivému počasí je s příbramskými pořadateli a bezpečnostními složkami dohodnut v případě trvalého silného deště přesun na krytou tribunu. To vše za předpokladu, že nedojde před zápasem k incidentům.

Autobusový zájezd

Družstvo fanoušků Bohemians ve spolupráci s klubem vypravilo pro fandy na zápas zdarma pět autobusů, které jsou již plně obsazeny. Postupně jsou všem registrovaným potvrzována místa v autobusech, na konci článku naleznete jmenný seznam.

Sraz pro všechny účastníky je nejpozději ve 14.30 v Ďolíčku, kde proběhne prezence a rozdělení do autobusů, samozřejmě s ohledem na skupinové objednávky míst. Autobusy budou barevně rozlišeny (zelený, bílý, žlutý, modrý a oranžový) a každý dostane příslušný barevný pásek odpovídající barvě autobusu. Vzhledem k probíhající rekonstrukci trávníku v Ďolíčku budou autobusy ve 14.45 přistaveny k Lokádě, kam se po prezenci všichni přesuneme a po nástupu odjedou autobusy směr Příbram. Stejný autobus vás pak odveze po zápase zpět do Prahy.

Každý autobus bude mít pověřenou osobu pro organizaci. Žádáme všechny zúčastněné, aby se v autobusech vyvarovali jakýchkoliv excesů. Autobusy jsou poskytovány DFB na základě osobních kontaktů a DFB ručí za vrácení autobusů v původním stavu.

Kdo se bude (s prominutím) chovat "jako hovado", bude bez milosti z autobusu vysazen. Zapomeňte na nadměrnou konzumaci alkoholu, kouření či dokonce poškozování autobusu. To samé platí pro návrat zpět po zápase, jsme připraveni odmítnout přepravu problémovým osobám a během jízdy je vysadit kdekoliv!

Nechceme fanouškům zbytečně znepříjemňovat cestu do Příbrami, ale jde o hromadný výjezd a vše musí mít jasný řád. Nechceme, aby tato akce byla zároveň poslední, kterou bude DFB organizovat. Berte ohled na ostatní účastníky.

Klaunské nosy, jednotné oblečení

Družstvo fanoušků Bohemians přispělo na charitativní projekt Konto BARIÉRY nákupem tří stovek klaunských nosů, většina bude připravena pro fandy ve vypravených autobusech, zbytek bude k dispozici v Příbrami. Podpořte také naši snahu o jednotný úbor žlutým trikem, ideálně ze speciální edice na předchozí zápas se Střížkovem. Dále vám budou v autobusech k dispozici barvy na malování obličeje.

Představenstvo DFB

Seznam potvrzených registrací do autobusů

(uvádíme vždy jen vedoucího skupiny s celkovým počtem míst, omlouváme se za chybějící diakritiku u některých jmen, přepisovali jsme je z SMS a nechceme vám komolit jména) 

 

Jméno Počet míst
Adam Jiri 4
Adamcak Jan 1
Adamec 1
Borek Petr 4
Brk 2
Čevela Jan 1
Čvančara Radim 1
David 8
David Norman 1
Fazekas Dominik 2
Flusek 2
Geo Georgiys 1
Hodr Martin 2
Holasova Lucie 1
Hona27 1
Houlik Tomas 8
Houska Jan 7
Hrdina Pavel 1
Hruška 3
Hybášek M. 1
Janiczak Jirka 1
Jech Martin 11
Jelínek Ondřej 3
Jurak Richard 1
Kadlecova Libuse 6
Kaplan Krystof 5
Krakovsky Tomas 1
Krechler 3
Křepelka Josef 4
Kudlacek 3
Likler David 3
Liškovi 2
Ludvavestec 4
Lukacova Lucka 2
Mackovičová Kristýna 2
Marek Jan 2
Micka Milan 1
Mika Tomáš 2
Novotný Marek 2
Pecina Radek 2
Pelikán Jaroslav 1
Penc Ladislav 2
Pohan Martin 2
Pokorny T. 5
Pospisil Petr 1
Pošíval Radek 1
Przekop Rafal 4
Přibyl Petr 5
Rericha David 1
Sertlerova Julie 7
Sistek Petr 2
Sochor 2
Sojka Jaroslav 2
Sojková Petra 1
Stiblan Karel 2
Šebesta Stanislav 1
Šinfelt Pavel 5
Šnek 1
Štefano Jiří 3
Taborsky Jakub 2
Trnobranský Tomáš 2
Tumpach Tomas 2
Vandrovec Jan 5
Vodehnal David 4
Vojacek Petr 2
Zapletalova Petra 1
Záras 7
Zednik Milos 3
Zýková Katka 11