Průběh stavby v Ďolíčku

Práce jedou podle plánu, osmnáctého se začíná vysévat tráva.

Průběh stavby v Ďolíčku

I přes nepřízeň počasí se veškerá práce dotáhla a vše běží podle předem stanoveného harmonogramu. V Ďolíčku se pracuje dnem i nocí, aby vše dopadlo dobře. "V pondělí desátého června bylo dokončeno svařování všech trubek rozvaděče na vyhřívanou vodu. Práce byly ukončeny až v úterý v 1:30, tj. hluboko po půlnoci," potvrzuje úvodní slova Ing. Petr Mika, který má stavbu z Bohemky na starosti.

"Byl to výborný výkon od firmy Com – Com. Nejprve jsem si u majitelů stěžoval na tempo prací, ale po projednání majitele s dělníky byl výkon úžasný," pochvaluje si Mika. "Nyní je dokončena písečná vrstva pro pokládku topných trubek na celém hřišti. Byly nadále zahájeny práce na záhonových obrubnících, které budou oddělovat travní porost od umělky," vysvětluje a poodkrývá Mika práce na následující dny.

"Na základě výše uvedeného lze konstatovat, že termín 18. 6. 2013 na vysetí trávy bude dodržen i přes minulou nepřízeň počasí," dodává uklidňující slova na závěr. Navíc další pozitivní věcí je fakt, že fanoušci mezi sebou vybrali ve veřejné finanční sbírce již částku přesahující 650 tisíc korun! Seznam všech dárců naleznete zde.