Ďolíček se již zelená

Tráva na hřišti rychle roste, veřejná finanční sbírka se blíží k milionu!

Ďolíček se již zelená

Před čtrnácti dny jsme vás zde na oficiálních stránkách klubu informovali, že veškeré práce na výstavbě vyhřívaného trávníku probíhají podle harmonogramu. To samozřejmě platí i nyní na konci června, kdy se už tráva v Ďolíčku zelená a krásně roste.

18. června odpoledne a 19. června ráno probíhal výsev travního semene v Ďolíčku. Jak mohli uživatelé Facebooku, kteří mají mezi oblíbenými stránkami i naše bohemácké, vidět, vše si pohlídal i náš klubový maskot klokan.

Dle předpokladů měl trávník začít růst do konce týdne (23. 6.). A tento malý zázrak se stal pravdou a realitou, neboť již v sobotu se začala objevovat první tráva, která se dokázala probojovat na povrch. V pondělí již hřiště doopravdy připomínalo hřiště. Tedy, někdo si pletl náš bohemácký ďolíčkovský travní porost s pěstováním rýže. To byla samozřejmě velká nadsázka, neboť nyní, koncem týdne, je již tráva krásně hustá. První sekání nového pažitu je naplánováno na pondělí a úterý, čili první dny v červenci.

První utkání Gambrinus ligy se odehraje v Ďolíčku až začátkem srpna, tudíž mají správci dostatek času na vypěstování krásného trávníčku, který bude hoden Ďolíčku, první ligy a Bohemky!

Dalším zázrakem je vybraná částka ve veřejné finanční sbírce "Každá koruna zahřeje", kde se během necelých dvou měsíců vybrala neuvěřitelná suma směřující k jednomu milionu korun - přesně k dnešku (28. 6.) 768 830,28 Kč. Účet je naprosto transparentní a seznam všech dárců naleznete zde. Přispěvateli jsou fanoušci Bohemky i lidé, kterým není Ďolíček lhostejný. Studenti, důchodci, politici, herci. Všem klub i DFB moc děkuje! Neboť i všichni tito dárci přiblížili Gambrinus ligu do Ďolíčku, děkujeme!

Výhodou získávání aktuálních fotek o výstavbě vyhřívaného trávníku je určitě Instagram. Bohemians byli první, a zatím stále jediní, kteří si účet na Instagramu z českých klubů založili. Jednoduchý, rychlý, hezký - tak Instagram funguje. Jsme rádi, že máme již přes osmdesát fandů.

Online můžete sledovat Ďolíček i webkamerou, která je umístěna v rohu hlavní tribuny, tedy v nově vzniklém rodinném sektoru, kam se již týden prodávají permanentky do Ďolíčku. Bude zajímavé sledovat, jestli, kdy a o kolik se překoná loňský počet dvou tisíc permanentkářů.