Sportovně - zdravotní centrum v Ďolíčku

Rehabilitační služby využívají na stadionu i hráči Bohemians Praha 1905.

Sportovně - zdravotní centrum v Ďolíčku

V Ďolíčku se vytvořila přímo na stadionu jedna z poboček Institutu sportovního lékařství. Sportovně zdravotní centrum pod vedením Zuzany Stejskalové, DiS. využívají hráči Bohemians Praha 1905, bohemáčtí mládežnící, ale i veřejnost, která si do Ďolíčku začíná nalézat cestu. I proto se rozšířila doba, kdy je toto centrum na stadionu otevřeno.

"Další služby lze využít přímo v Institutu sportovního lékařství na Letné. Jde například o sportovní zátěžové testy, přístrojovou léčbu akutních i chronických bolestí pohybového aparátu, sportovní nutriční poradenství a mnoho dalšího," přibližuje Blanka Sekerová, marketingová manažerka Institutu.

V současné době intenzivně navštěvuje centrum k rehabilitačním potřebám například brankář Martin Berkovec a stoper Martin Cseh. Ale i ostatní hráči A mužstva zdravotní centrum na stadionu navštěvují a využívají, protože tak jako v jiných profesionálních fotbalových klubech, i v našem klubu usilujeme o prohloubení a modernizaci péče o zdravotní stav hráčů jak v rámci prevence, tak v době po zraněních apod.

Zájemci si mohou domluvit přesný termín schůzky s fyzioterapeutkou Zuzanou Stejskalovou na tel. čísle 734 681 126 (recepce) nebo 732 487 932. Webové stránky: www.sportovnilekarstvi.cz

Provozní doba:
Po - 8:00 - 17:00
St - 8:00 - 17:00
Pá - 8:00 - 15:00

Místo:
Vršovická 1489/31
stadion Ďolíček, na ochozu směrem ke kotli