Nový e-shop a inovativní koncepce

Půlroční výhled fanshopu vyvrcholí vánočními produkty, byl spuštěn nový e-shop.

Nový e-shop a inovativní koncepce

Již delší dobu se na stránkách e-shopu Bohemians Praha 1905 zobrazoval nový design stránek, ovšem až nyní byl definitivně spuštěn a kompletně doplněn o produkty Bohemians. Pro nakupující fanoušky je nutná v e-shopu nová registrace, po které mohou nakupovat bohemácké produkty přes internet.

Ovšem fanouškům to přináší hned několik výhod. E-shop komunikuje online se skladem a tudíž se návštěvníkům stránek zobrazuje aktuální skladová dostupnost. Navíc je katalog mnohem přehlednější a tudíž uživatelsky dostupnější.

Bohemáci si přes internet mohou nakoupit totožné zboží, jako v kamenné prodejně v Ďolíčku, neboť veškeré zboží se zobrazuje aktuálně i na e-shopu. U každého produktu je navíc fotografie, kterou lze v detailu prohlížet ve vysokém rozlišení.

S nově spuštěným e-shopem chceme fanouškům představit další novinky, které se chystají v této sezoně ve fanshopu Bohemians. Před každým domácím zápasem se totiž Bohemáci mohou těšit na nové zboží, které bude představeno vždy pár dní před utkáním zde na webových stránkách Virtuálního Ďolíčku.

Obchodní úsek a management fanshopu již naplánoval novinky až do konce letošního roku. Vrcholem bude nabídka vánoční kolekce, která odstartuje posledním letošním domácím duelem s Brnem. Do prodeje se vrátí oblíbené artikly, jako jsou trička, půllitry apod.

Pro fanshop jsme hledali dodavatele, pro které Bohemka nebude pouhým zákazníkem, ale především partnerem,“ prozradil manažer fanshopu Petr Koukal. Kvantita produktů, ale především i kvalita by se měla nyní ve fanshopu zvednout! „O aktualitách můžeme nyní informovat přímo na stránkách e-shopu, což je pro zákazníky také přehlednější,“ dodal na závěr Koukal.