Ženy získaly první bod venku

Za Prahou hrály Bohemačky s Libušínem 0:0.

V 6. kole Divize D jsme zavítali do Libušína u Kladna, kde jsme měli narazit, dle tabulky, na podobně silného soupeře. Což se také potvrdilo. Výsledek 0:0 vypadá, že se bojovalo hlavně ve středu hřiště, ale opak je pravdou. Šance si vytvořily oba týmy, ale ty naše byly 100%.

Mimo střel ze střední vzdálenosti se toho v prvním poločase moc nestalo, a tak přeskočíme rovnou do druhého poločasu, kde bylo mnohem větší vzrušení. Libušín hrozil pouze střelbou z větší nebo střední vzdálenosti, ale velmi přesnou. A jen díky parádním zákrokům Pourové a dobře postavené brance se skóre neměnilo.

Posledních 30 minut jsme ale Libušín zmáčkli a až na drobné výjimky jej nepustili na naší polovinu. Za tuto dobu jsme měli tři obrovské šance, ale ani ta největší neskončila brankou. A to když jsme po hrubé chybě obrany Libušína utíkali sami na bránu a dokonce kličkou překonali brankářku a už jen stačilo přesně zamířit do prázdné branky. Vzhledem k tomu, že gólové kopačky nechaly oba týmy doma, tak jsme si body rozdělili.

Pro nás je to alespoň první bod v nové sezóně dovezené z venku.