Dorostenky vezou plný počet bodů!

V Sedlčanech ve 3. kole dorostenecké ligy vyhrály Bohemačky čtyři zápasy.

Třetí kolo turnaje II. ligy dorostenek bylo pořádáno týmem Minerva FF na městském stadionu v Sedlčanech a vzhledem k tomu, že to není daleko od Prahy a je zde celkem dobré dopravní spojení, tak jsme cestu pojali i jako utužující kolektivní dýchánek. Za dopravní prostředek jsme zvolili vlak a s ohledem na konečné výsledky a při pohledu na spokojené tváře hráček to byla dobrá volba.

Všechny zúčastněné musíme pochválit za přístup a hlavně předvedenou hru, která je turnaj od turnaje lepší, což se odráží na počtu vstřelených branek a získaných bodech. Tentokrát jsme se sešli v počtu, který dovolil možnost střídání a tak děvčata po dvou odehraných kolech pocítila i chvíle odpočinku ve formě střídání.

V každém zápase byla děvčata lepší a až poslední zápas s Minerva FF prověřil kvalitu naší hry, kdy byl soupeř také na hranici získat plný počet bodů. Nervozita byla znát, ale to trvalo pouze do obdržení první branky přibližně do 10. minuty. Od té doby byl na hřišti jen jeden tým - BOHEMKA.

Rozdíl mohl být mnohem větší, ale střeleckou potenci jsme si asi vybrali v předchozích zápasech a na druhou stranu nebýt důležitých zákroků brankářky Lehnerové v prvních deseti minutách, tak bychom museli úvodní nadpis změnit.

Na závěr bychom všichni chtěli popřát rychlé uzdravení brankářce Dukly, která se nepříjemně zranila v souběžně hraném utkání.