Bohemačky porazily lídra divize "D"

V Plzni vyhrála Bohemka jednoznačně 4:0.

Bohemačky porazily lídra divize "D"

8. kolo přichystalo pro Bohemačky střetnutí proti vedoucímu a dosud neporaženému týmu VS Plzeň. Po minulém vítězném zápase byla děvčata plná odhodlání a do Plzně jela s představou, že si odvezou všechny body. Ale začněme od začátku.

Opět jsme měli vynikající vstup do zápasu a již ve druhé minutě po krásné kombinaci se před brankářkou Plzně ocitla zcela sama Molhancová a stačilo jen zachovat chladnou hlavu, ale ta v krásném počasí nejspíše zůstala ještě trochu zahřátá a tak střela mířila přímo do náruče brankářky.

Ve 4. minutě Fialová zahrála rohový kop na přední tyč, který si domácí hráčky srazily do vlastní branky a tak byl odstartován nejlepší zápas ve stávajíci sezoně.

V 15. minutě se po vybojovaném balonu dostala do stoprocentní šance Hašková, ale střela z úhlu jen těsně minula branku. Po celý první poločas jsme soupeře nepustili ani na dostřel naší branky a hru jsme zcela měli pod kontrolou. Ve 29 minutě jsme museli pro zranění střídat, ale vliv na naší hru to nemělo a děvčata pokračovala ve svém vynikajícím výkonu, který byl ve 34. minutě odměněn druhou brankou, a to když se po hrubé chybě obrany prosadila Hrušková, která nedala domácí brankářce šanci.

Druhý poločas kopíroval první a to převahou i držením míče. V 52. minutě se po nádherném přenesení hry z pravé strany na levou dostala do úniku Molhancová a tentokrát už s chladnou hlavou a nesobeckostí přihrála Martinovské, která s jistotou proměnila do prázdné branky. Během druhého poločasu byla převaha ještě drtivější a jen nepřesná finální přihrávka nedovolila skóre posunout dále.

V 85. minutě, pro už zcela odevzdaný tým VS Plzně, přišla, z naší strany, úžasná individuální akce, kdy po několika přihrávkách celého týmu se dostala k míči Molhancová, prokličkovala mezi soupeřkami a tváří v tvář nedala domácí brankářce šanci a tím ukončila skvěle odehraný zápas.

Celý tým děvčat zaslouží obrovskou pochvalu za odhodlání, bojovnost, přístup a předvedenou hru.