Další kolo dorostenecké ligy

Dívky odehrály již čtvrté kolo II. juniorské ligy v Rakovníku.

4. kolo turnaje II. ligy dorostenek se tentokrát odehrálo v Rakovníku, kam jsme již podruhé v sezóně odcestovali v menším počtu, který pravidla dovolují.

První zápas s Minerva FF děvčata podcenila a celkově jsou naše první zápasy vždy hodně ospalé. Do vedení jsme šli po přízemní střele Dbalé, která nechytatelně zapadla do dolního rohu branky, ale Minerva v zápětí vyrovnala střelou, která se chytit měla, ale vzhledem k tomu, že stále svádíme neúnavný boj nalézt brankářku v této věkové kategorii, tak jsme nuceni snížit kvalitu v poli a postavit do branky hráčku z pole. Ve druhém poločase si děvčata myslela, že to nějak půjde samo, ale vše bylo jinak a tak jsme prohráli první zápas v této sezóně, což má i své výhody.

Druhý zápas s Rakovníkem děvčata začala skvěle a brzy díky Haškové vedla 2:0, ale soupeř byl dnes v maximálně silné sestavě a v našem počtu se velice těžko bránil, což vedlo k otočení stavu do poločasu na 2:3. Děvčata to nevzdala a ve druhém poločase se vydala ze všech sil, aby se podařilo vyrovnat. A to se povedlo Míše Moulisové, která vyrovnala hlavou po rohovém kopu. Rakovník nás zatlačil a v těchto chvílích nás podržela brankářka, která zlikvidovala vyložené šance. Stav se do konce zápasu nezměnil a Bohemačky tak byly jediné, které dokázaly sebrat body Rakovníku v tomto turnaji.

Následující zápas s Duklou byl opět velmi těžký a děvčata opět dřela ze všech sil, ale branku nedokázala ubránit a po střele, která byla tečována naší obránkyní, se Dukla ujala vedení, které chtěla udržet do samého konce zápasu, což se nelíbilo Dbalé, která si v poslední minutě vybojovala míč na polovině hřistě a balon doslova dovezla až za brankovou čáru Dukly.

Poslední zápas s Mabapa byl už jen o vůli dokončit tento turnaj, ale zároveň se pokusit urvat všechny velmi důležité body. To se díky nádherné střele Toufarové z přímého kopu a Míše Moulisové podařilo.