Vítěz soutěze na tréninku s áčkem

V Uhříněvsi se do tréninkového procesu zapojil i vítěz Patrik.

Vítěz soutěze na tréninku s áčkem

Vítěz bohemácké soutěze Chceš být jedním z nás? Patrik si v úterý dopoledne v Uhříněvsi splnil svůj sen. Zapojil se totiž do přípravy A mužstva Bohemians Praha 1905 pod vedením kompletního realizačního týmu v čele s Jozefem Weberem. Po hlasování ve finálové čtyřce, kde jste vybrali vy, návštěvníci Virtuálního Ďolíčku, za vítěze právě Patrika, dostal fanoušek z Moravy možnost zatrénovat si s prvoligovým týmem.

Po zapůjčení kompletní tréninkové výbavy se zapojil do rozcvičky s áčkem, kde se nejvíce bavil s kapitánem Jindřiškem. Po chvilce ovšem tréninkové dávky začaly narůstat a bylo evidentní, že Patrik zřejmě na posledních trénincích ve svém týmu z I.B třídy chyběl a fyzičku nemá v nejoptimálnějším stavu. Celý trénink ovšem zvládnul a hráči ho v určitých momentech i chválili.

Po tréninku následoval rozhovor pro naší internetovou televizi Bohemka TV, který vám v nejbližší době také ukážeme. Patrik využil poté od maséra týmu nabídku masáže a po společném obědě měl naplánované od mediálního týmu ještě focení trička do fanshopu pro využití do klubového magazínu 1905 Klokan.

Společně se svým fanklubem dorazil po obědě Patrik ještě na krátkou exkurzi do Ďolíčku, kde si prohlédl celé zázemí A mužstva Bohemians Praha 1905. Na stadionu musela samozřejmě proběhnout i návštěva fanshopu a poté již nasednout na autobus směr Brno. Patrikovi ještě jednou gratulujeme k výhře!