Jarní permanentky a vstupenky v předprodeji

Permanentkáři získají výhodu při předprodeji lístků na první domácí zápas.

Jarní permanentky a vstupenky v předprodeji

Ve středu 29. ledna odstartuje předprodej jarních permanentních vstupenek na domácí utkání Bohemians Praha 1905. Jarních zápasů bude v Ďolíčku přesně sedm, Klokani nastoupí postupně proti Spartě, Liberci, Ostravě, Teplicím, Slavii, Dukle a v posledním kole proti Plzni. Z toho šest zápasů spadá do dražší cenové kategorie A, jen utkání proti Teplicím se řadí do druhé kategorie. Zodpovědnou osobou v rámci ticketingu je slečna Lucie Říhová (tel.: 739 531 734, mail: info@bohemians1905.cz). Předprodej bude probíhat v sekretariátu v Ďolíčku v pracovních dnech od 9:00 – 12:00 a od 13:00 do 16:00.

Pro sektor A, tedy hlavní tribunu, bude jarní permanentní vstupenka stát 1 400 Kč (při nákupu jednotlivých lístků zaplatí fanoušek 1 560 Kč) a pro sektory B a C byla cena stanovena na 850 Kč (jednotlivé vstupenky v prodeji za 1 000 Kč). Po zakoupení jarní permice získá fanoušek nejenom slevu u partnerů klubu (např. Barvy a Laky, Adishop.cz, fanshop Bohemians apod. – celý seznam zde), ale také výhodu při nákupu dalších jednotlivých vstupenek na první jarní duel se Spartou Praha.

Výhoda spočívá v týdenním předprodeji určeném pouze pro majitele permanentních vstupenek. Pro úvodní jarní domácí zápas se Spartou bude předprodej lístků určený primárně pro permanentkáře zahájen již v sobotu 15. února. Pro ostatní fanoušky bude prodej vstupenek na pražské derby zahájen v pondělí 24. února, tedy týden před samotným zápasem (přesný den utkání ještě není znám). Tento způsob prodeje bude zřejmě využit i při jiných zápasech s atraktivními soupeři v jarní části letošního ročníku.

Každý permanentkář si bude moci ve fanshopu zakoupit po předložení své permanentní karty 2 vstupenky na utkání se Spartou. Při počtu držitelů permanentek a při očekávaném zájmu lze předpokládat, že bude pražské derby brzy vyprodáno. V pracovních dnech bude prodej probíhat v otevírací době fanshopu (tedy Po, Út, St, Pá 11 – 17 hod., Čt 12 – 18 hod.), v sobotu 15. února při zahájení předprodeje v době od 14 do 17 hodin.