Výprodej ve fanshopu

Na co se můžete těšit od příštího týdne ve fanshopu v Ďolíčku?

Výprodej ve fanshopu

Od úterý 21. ledna spustí fanshop velký výprodej zboží! Ve stejném termínu také odstartuje prodej dotisku kalendáře na rok 2014. Fanoušci se mohou těšit na velké množství zlevněných produktů jako například adidas tepláky, trika, soupravy, šortky, či sprchové gely a toaletní vody, ale i mnoho dalšího. Z důvodu příprav bude mít prodejna v Ďolíčku v pondělí 20. ledna zavřeno. Od úterý si poté fanoušci mohou vybrat toto zlevněné zboží i na e-shopu. Výprodej je časově omezen, bude totiž probíhat pouze do pátku 31. ledna.

Navíc se klub již připravuje na start jarní části Gambrinus ligy. Při každém domácím utkání bude ve fanshopu představeno pět novinek. Po intenzivních jednání s novým členem dozorčí rady a minoritním akcionářem klubu Ondřejem Novotným, který je v úzkém kontaktu i s fanoušky Bohemians, se připravuje realizace například nových fanouškovských triček. Tato kolekce bude mapovat bohatou historii našeho klubu a první tričko z této série bude představeno 15. února na společensko-kulturní akci v Ďolíčku (o které vás budeme již brzy také informovat).

Klub má velký zájem o názor fanoušků, kteří by například rádi sdělili své myšlenky ohledně zlepšení fanshopu, či doporučili nové výrobky a produkty. Prosíme tedy, v případě zájmu, pište na mail bwnaradi@bwnaradi.cz panu Novotnému. Děkujeme za každý nový návrh.