Preventivní bezpečnostní opatření na Baník!

Adresný ticketing a vstupenky dostupné pouze v předprodeji!

Preventivní bezpečnostní opatření na Baník!

Po víkendových událostech v Ostravě a v Uherském Hradišti a i po vlastní zkušenosti v utkání se Zbrojovkou Brno je klub Bohemians Praha 1905 nucen zavést razantní a mimořádná bezpečnostní opatření vztahující se k pátečnímu utkání s ostravským Baníkem.

Po projednávání s Policií ČR, se všemi bezpečnostními složkami, s Fotbalovou asociací České republiky i s klubem FC Baník Ostrava bude distribuce vstupenek do sektoru hostů zajišťována pouze v Ostravě. Dále bude probíhat důsledná kontrola při vstupu na stadion. Všichni návštěvníci pátečního utkání musí dodržovat Návštěvní řád stadionu, především je zakázáno vnášet pyrotechnické předměty a alkoholické nápoje.

Všechny vstupenky do ostatních sektorů budou prodávány pouze ve fanshopu v Ďolíčku na jméno a datum narození držitele lístku. V úterý bude otevřeno od 14 do 17 hodin, ve středu a ve čtvrtek od 10 do 19 hodin. V samotný den utkání již nebude možné vstupenku zakoupit! Nákup lístků přes internet není možný. Vstupenky do sektoru C na protilehlou tribunu se nebudou prodávat.

Ďolíček otevře své brány v pátek již v 18 hodin! Před zápasem bude u vstupů na stadion probíhat kontrola totožnosti držitelů vstupenek podle platného osobního dokladu! Vstup osob pod 15 let bude možný pouze s doprovodem zákonného zástupce, popřípadě s průkazem s fotografií.

Držitele permanentních karet bude u vstupu žádat pořadatelská služba o zaevidování do našeho systému a o předložení platného dokladu totožnosti. Proto všechny fanoušky žádáme o dřívější příchod do Ďolíčku, abychom s blížícím se výkopem ve 20:15 předešli tvoření velkých front před branami. Stadion bude otevřený již více než dvě hodiny před výkopem.

Věříme, že tyto kroky nepovedou k poklesu páteční návštěvy v tak důležitém utkání. Jsme si vědomi většího obtěžování vás, fanoušků, ale vše je vedeno ve snaze maximálního snížení nebezpečí, které by mohlo jinak během zápasu nastat a utkání tak přímo negativně ovlivnit. Bezpečí našich fanoušků a ochrana majetku je ovšem na prvním místě.

Klub Bohemians Praha 1905 chce v tomto rizikovém utkání a v rámci existujících podmínek a možností ve spolupráci s Policií ČR, bezpečnostními složkami a FAČR maximálně předejít nebezpečným událostem, které se staly v sobotu na Bazalech. Věříme, že slušní fanoušci Bohemians tyto kroky, které mají vést ke zvýšení jejich bezpečí, pochopí a i přes ztížené možnosti dorazí v pátek s platnou vstupenkou do Ďolíčku podpořit Klokany v důležitém záchranářském boji.