Důležité páteční utkání

K 24. kolu přijedou do vršovického Ďolíčku FK Teplice.

Důležité páteční utkání

Náš páteční soupeř sice přezimoval na třetím místě, ale v jarní části mu po nepříliš přesvědčivých výkonech patří šesté místo. I když na začátku padl na Dukle (1:3), v dalším zápase uštědřil výprask Sigmě (4:0). Po vítězství se Slavií (2:1) si připsal bod i z Jihlavy (1:1), aby následně o všechny tři přišel doma s Boleslaví (0:1). V severočeském derby s Jabloncem nakonec uhrál remízu (1:1) a konečně v minulém kole doma přemohl o jednu branku Příbram (1:0). Celkově se Tepličtí nyní nacházejí na čtvrtém místě, bod za třetí Boleslaví.

V zimní pauze se žádné velké změny na severu Čech neudály, nejvíce se z posil prosadil Chukwudi Chukwuma z Indie, který naskočil do čtyř zápasů. Nejaktuálnějším jménem na soupisce je "zlobivé dítě" Martin Fenin, jak ho česká média často označují.

Klokani se v minulém kole mohli dotáhnout na své soupeře, ale této šance nevyužili a tak stále okupují patnáctou pozici. V případě eventuálního vítězství by nepředskočili žádného soupeře, jelikož na nejbližší celek, SK Slavii Praha, ztrácejí čtyři body.

Bilance mezi Teplicemi a Bohemkou není pro Klokany příliš pozitivní. Z devatenácti zápasů si odnesli 4 výhry, 4 remízy a 11 porážek. Poslední duel v Teplicích jasně zvládli domácí a vyhráli (5:1).

Teplickým bude k dispozici duo vykartovaných z minulého kola, jmenovitě Ljevakovič a Matula. Naopak Luďkovi Klusáčkovi bude kvůli kartám chybět Jan Moravec.

Mimoto již budou k dispozici lístky na další domácí utkání. V tom se střetnou v derby dva vršovické celky a podle aktuálního pohledu to vypadá, že v zápase půjde o hodně. Lístky se budou prodávat v pojízdném fanshopu na náměstíčku pouze po předložení permanentní vstupenky, popřípadě členské karty DFB a z technických důvodů pouze za hotovost.

Zápas s Teplicemi začíná ve 20:15, stadion se otevírá v 18:45 a řídit ho bude jako hlavní rozhodčí Zbyněk Proske, na lajnách budou Nádvorník a Gallo.