Rozhovor s trenérem v dnešním magazínu

Kupte si před derby magazín 1905 Klokan, padesát stran za dvacku!

Rozhovor s trenérem v dnešním magazínu

Samozřejmě i před dnešním utkáním přinášíme všem fanouškům klubový magazín 1905 Klokan, který vychází na obálce s Romanem Pivarníkem a zároveň uvnitř naleznete rozhovor s tímto novým trenérem Bohemians. Velikou zajímavostí je, že trenér letos začíná svoji desátou sezonu v zelenobílém klubu. "Ale přitom jsem byl jen ve dvou klubech. Čtyři roky jsem hrál v Rapidu Vídeň, poté jsem tam byl rok jako asistent trenéra a naposledy čtyři roky v Prešově, takže nyní začínám desátou sezonu. A zajímavé ještě je, že jsem přitom vystřídal tři různé země. Předtím Rakousko, Slovensko a nyní angažmá v České republice," prozrazuje v rozhovoru trenér Pivarník. Ale to není vše. Na padesáti dvou stranách toho naleznete mnohem více!

Zmapovali jsme pro vás přehledně všechny letní hráčské příchody a odchody, v magazínu naleznete statistiku všech Klokanů. Krátké aktuality, rozhovor s představitelem Desítky pro domácí Martinem Kurkou, informační servis SYNOT ligy, či reportáže a statistiky z přípravných zápasů. To a mnohem více v pátečním magazínu 1905 Klokan!

V prodeji bude bulletin u kamelotů před stadionem, ve fanshopu a v pojízdném fanshopu, kde hodinu před výkopem odstartuje autogramiáda Petra Nerada a Davida Bartka, který s sebou vezme i svoji malou dcerku Vanessku. Tak nezapomeňte a přijďte si s hráči Bohemians popovídat.