Cesta do Austrálie se blíží

Natáčení dokumentu probíhalo i při utkání se Spartou (uvnitř video).

Cesta do Austrálie se blíží

Při derby se Spartou pokračovalo natáčení dokumentu o výpravě fanoušků do Austrálie. V prvním díle Střípků jste mohli vidět Josefa Jindřiška. Nyní se k němu přidali i další známé osobnosti. Ve druhém díle o Bohemce mluví starosta MČ Praha 10 Mgr. Bohumil Zoufalík, předseda představenstva Bohemians Ing. Dariusz Jakubowicz, či také známý herec Ivan Trojan a fotograf Jakub Ludvík. Co pro zástupce Družstva fanoušků Bohemians znamená Bohemka? Podívejte se, jak reagoval Vladislav Suchý. Za Bohemku se ve videoklipu objeví ještě současný asistent trenéra a bývalý hráč Dalibor Slezák a PR a marketingový manažer Svatoslav Baťa.

Štáb se zaměřil také na záběry fanoušků Bohemians, tudíž můžete vidět emoce a pocity, kterých bylo v Ďolíčku během utkání i po zápase se Spartou hodně. Sledujte další Střípky z natáčení na Virtuálním Ďolíčku, popřípadě na internetové televizi Bohemka TV.

AKTUALITA: Pořadatelům výpravy se podařilo dohodnout se společností Singapore Airlines na možném navýšení počtu letenek o další dvě osoby. Pokud tedy máte zájem připravit si nezapomenutelný životní zážitek a vydat se po stopách Bohemky na druhý konec zeměkoule, neváhejte kontaktovat organizátory. Kontaktní údaje naleznete na webu expedice http://bohemians-tour-australia.netstranky.cz/.