Nové dresy již v prodeji!

Zakupte si dres z nové série, dnes odstartoval prodej v Ďolíčku i na eshopu.

Nové dresy již v prodeji!

V pátek nastoupili hráči A mužstva do pražského derby se Spartou v nových dresech. A nyní mají fanoušci možnost si ho obléknout také! Ve středu dopoledne totiž odstartoval prodej dresů z nové série pro období 2014/16. Nyní si je každý může vyzkoušet a zakoupit v Ďolíčku, objednávky přijímáme i přes e-shop.

Nový dres pro období 2014/16

Oproti loňskému dresu zaznamenal ten nový hned několik změn. Co ovšem zůstalo stejné, jsou tradiční zelenobílé pruhy na přední straně dresu, které již neodmyslitelně patří k Bohemce. Na hrudi se objevilo opět tradiční logo s klokanem v dvojkruží, které klub začal před touto sezonou opět používat. Největší novinkou jsou decentní zlaté pruhy na rameni a rukávu, které symbolizují blížící se 110. výročí klubu. Nápis VŽDYCKY JSME S VÁMI! zůstal pod krkem na zadní straně, decentní novinkou je vyobrazený klokan v každém čísle na zádech.

Ihned po zveřejnění fotografie na oficiální Facebook stránce klubu se začalo diskutovat pod vloženým příspěvkem právě o designu nového dresu. Přinášíme pár ukázek (zdroj: facebook.com/bohemi1905)

Paul van Vrolijk: Tak tento dres, se mi zatim libi uplne nejvice. (Od znovuzrozeni) :-)
Marica Augustinová: Skvely, ten chci!!!!!!
David Peterka: Super!
Milan Kučera: Nadhernej
Tomáš Blechen: zatim nejhezčí dres!
Martin Stastny: Pěkný...
Radek Syrový: Jsou nádherný

Fanshop a e-shop nabízí dres ve velikostech S, M, L a XL (XXL v prodeji od pátku) za cenu 1 299 Kč. Dětské a brankářské dresy se objeví v nabídce v průběhu srpna.