Zvol hned čtveřici hráčů a trenéra do sestavy kola!

Obránci Cseh a Brabec, záložník Rada, útočník Mikuš a trenér Pivarník v nominaci.

Zvol hned čtveřici hráčů a trenéra do sestavy kola!

Každý fanoušek si může zvolit po každém víkendu svoji Jedenáctku kola Synot ligy. Po vydařeném pátečním souboji, který Klokani vyhráli zaslouženě nad Vysočinou Jihlavou 2:1, si můžete vybírat celkem z pěti zástupců Bohemians!

V nominaci je stoper Erich Brabec, který sice na začátku druhého poločasu zavařil Milanu Švengerovi tečí balónu, ovšem jinak odehrál kvalitních devadesát minut vedle svého stoperského kolegy Michala Šmída. Druhý obránce, kterého můžete zvolit do sestavy 3. kola Synot ligy, je Martin Cseh, který nastoupil přibližně po hodině hry netradičně na kraji obrany. Vojtěch Engelmann totiž v 64. minutě odkulhal ze hřiště a tento zaskakující slovenský obránce zvládl zápas na výbornou! Na netradičním postu zvládl své úkoly a v závěru zápasu si naběhl ideálně na Radův centr a vstřelil vítězný gól, který rozhodl o zisku třech bodů.

Již nedílnou součástí základní sestavy je Jakub Rada. Ve třetím kole si připsal již druhou asistenci a během celého zápasu působil velmi jistým dojmem. I díky jeho povedenému centru Bohemka vstřelila vítěznou branku. Čtvrtým hráčem Bohemians v nominaci je střelec Matúš Mikuš, který vstřelil v utkání sice dvě branky, ovšem jen jednu mu rozhodčí uznali. Druhý gól pro údajný ofsajd hlavní rozhodčí Královec neuznal. I tak působil slovenský forvard velmi aktivně a určitě si zaslouží váš hlas!

Pátým zástupcem je hlavní trenér Klokanů Roman Pivarník, který se po třech kolech konečně dočkal premiérových bodů na lavičce Bohemians Praha 1905. I když měl před zápasem nepříjemnosti s pozicí levého obránce, kde nakonec musel nastoupit ofenzivně laděný Engelmann, poradilo si jeho mužstvo na výbornou a Klokani mohli slavit první tři body v sezoně. Hlasujte v průběhu celého pondělí na stránkách 11.synotliga.cz pro hráče a trenéra Bohemky a zařaďte je do své sestavy kola!