Hubínek zažil první ostrý start

Mladý záložník naskočil poprvé do soutěžního utkání za A mužstvo.

Hubínek zažil první ostrý start

Trenér Roman Pivarník si před začátkem sezony vytáhl z kádru juniorky talentovaného středního záložníka Michala Hubínka. Ten se v přípravě aktivně zapojil do čtyř utkání, ovšem na to ostré soutěžní čekal až do této středy. V 72. minutě nastoupil v Kolíně do pohárového duelu za stavu 3:0 a určitě se neztratil.

Jak jsi vnímal a očekával své první soutěžní utkání?
Byl jsem natěšený, že budu mít zkušenost ze soutěžního zápasu. Šel jsem na hřiště již za rozhodnutého stavu, takže jsem nebyl ani nervózní. Užil jsem si to. Navíc to bylo vynásobené tím, že jsme vyhráli a postoupili do dalšího kola.

Bylo to rozdílné než zápasy v přípravě?
Samozřejmě. Když se udělá chyba v přípravě, tak to až tolik nevadí. Ale když ji uděláte v soutěžním zápase, je to jiné, už se o něco hraje!

Nahrazoval jsi levého obránce, ale asi jsi šel na hřiště s jinými úkoly?
Jojo (smích). Šel jsem na post středního ofenzivního záložníka. Měl jsem si to jít užít a zahrát si fotbal. Nevymýšlet zbytečné věci a hrát jednoduše.

Jaké problémy jsi měl s terénem, na který si všichni stěžovali?
Terén byl hodně těžký. Myslím si, že jsme na to ale z tréninků dobře technicky připraveni, že to zvládneme, i když hřiště není úplně v pořádku.

A kdy jsi vůbec zjistil, že jdeš do přípravy s áčkem?
Poprvé jsem se to dozvěděl asi týden před přípravou, když jsem dostal SMSku do trenéra Slezáka s individuálním plánem. A poté mě sekretář klubu pan Koubek informoval o prvním tréninku v Ďolíčku.