Další novinky před sobotním zápasem

Co se objeví nového ve fanshopu před utkáním s Hradcem?

Další novinky před sobotním zápasem

Stejně jako v minulých kolech i na utkání s Hradcem Králové připravil fanshop několik novinek. Tou zásadní je opětovné uvedení univerzitní bundy s dominantním písmenem B na srdci a logem Bohemians Praha za krkem do běžného prodeje. Tuto bundu pořídíte za 999 Kč. Po zkušenostech s první várkou těchto bund však neotálejte s jejím nákupem, k dispozici je pouze několik desítek kusů.

Mezi další dvě novinky patří šály s motivem Bohemians Praha a také legendárním Ďolíčkem. Každou můžete pořídit za 300 Kč. Ze skleněného sortimentu bude novinkou třetinková „buclatá“ sklenice a popelník. Vše označené staronovým logem Bohemians Praha.

Nakonec se do nabídky opět dostávají dětské silikonové náramky. Pro Klokáňata a Klokanky jsou náramky s obvodem 170 mm ve třech provedeních, pro dospělé Klokany pak náramky s obvodem 202 mm dokonce v pěti variantách. V každém výtisku magazínu 1905 KLOKAN najdete kupón na jeden náramek zdarma, pokud si druhý zakoupíte za obvyklou cenu 50 Kč. Kupón stačí odtrhnout a předložit na hlavní pokladně v kamenném fanshopu. V pojízdném fanshopu na náměstíčku kupóny uplatnit nelze.

ZÁVĚREM SE OMLOUVÁME ZA TISKOVOU CHYBU, KTERÁ SE OBJEVILA NA 15. STRANĚ NOVÉHO MAGAZÍNU 1905 KLOKAN, KDE UVÁDÍME CENU NÁRAMKU 20 KČ. SPRÁVNÁ CENA VZTHUJÍCÍ SE K AKCI 1+1 NÁRAMEK ZDARMA JE 50 KČ. ZA CENU 20 KČ MŮŽETE VE FANSHOPU POŘÍDIT NÁRAMEK PROJEKTU ZELENÝ ŽIVOT A PŘISPĚT TAK DO ZAPEČETĚNÉ POKLADNY NA PODPORU NEVIDOMÝCH FOTBALISTŮ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A VĚŘÍME, ŽE „TISKAŘSKÉHO ŠOTKA“ OMLUVÍTE.