Bohemka TV: Zajímala by mě ta ofsajdová situace

S novou znělkou a s novým logem přináší Bohemka TV pozápasové ohlasy.

Bohemka TV: Zajímala by mě ta ofsajdová situace

Klubová internetová televize vám přináší s novou znělkou, kterou zařídil pro klub zdarma Daniel Krajča a lehce pozměněným logem, tradiční pozápasové ohlasy. Po sobotním duelu s Hradcem Králové se před kamerou objevili Michal Šmíd, Jakub Rada a trenér Roman Pivarník.

"Kdybych dal góla, tak bychom vyhráli," začal s vyjádřením okamžitě po utkání Michal Šmíd, když vzpomínal na svoji šanci ze závěru zápasu. "Zajímala by mě ale ta situace, jak jsme dali gól, jestli to byl ofsajd," mluvil obránce Bohemky o situaci z 56. minuty, kdy vstřelil Matúš Mikuš regulérní gól, ovšem asistent rozhodčího Petr Blažej nesprávně zvedl praporek.

"Šel jsem do protipohybu bránícího hráče pro balón a on mě strhnul za triko," popisoval ze svého pohledu situaci Jakub Rada, po které rozhodčí Ardeleánu nařídil ve prospěch Klokanů penaltový kop. Druhá penaltová situace již tak příjemná nebyla. "Ze zadu mě někdo přistrčil a já jsem šel zrovna do výskoku a neobratně mi vyletěla ruka nahoru a dotkl jsem se míče."

"Bohužel nám to brzké vedení asi uškodilo, protože jsme přenechali iniciativu soupeři," začal s hodnocením na pozápasové tiskové konferenci hlavní trenér Bohemians Roman Pivarník. Zbytek můžete vidět na Bohemka TV.