Fotbalový nábor v Uhříněvsi i v Ďolíčku

Přijďte se svými dětmi 4. nebo 10. září na nábor, začínáme v 17 hodin!

Fotbalový nábor v Uhříněvsi i v Ďolíčku

V průběhu měsíce září, který byl označen Fotbalovou asociací České republiky jako „Měsíc náborů“, proběhne hledání nových fotbalových talentů i na hlavním stadionu v Ďolíčku a v tréninkovém centru mládeže v Uhříněvsi. Klub Bohemians Praha 1905 ve spolupráci s dívčím fotbalovým klubem a mládeží CU Bohemians uspořádá nábor dívek (všech kategorií) a kluků přípravkových ročníků 2004 – 2010 v Ďolíčku ve středu 10. září a v Uhříněvsi již ve čtvrtek 4. září. Obě akce budou probíhat od 17 do 19 hodin a účastnit se ho budou i prvoligoví hráči Bohemians.

Již tento čtvrtek na hřišti TJ Uhříněves proběhne nábor prvoligového fotbalového klubu. V areálu na konci ulice V bytovkách budou na děti s rodiči čekat mládežničtí trenéři Bohemians Praha 1905, TJ Uhříněves i DFK Bohemians 1905. Jak je tedy patrné, mohou přijít dívky všech věkových kategorií, ale také chlapci ročníků 2004 a mladší. Přítomni budou také samotní hráči prvoligového týmu a hráčky A mužstva dívčího fotbalového klubu. V Uhříněvsi se dětem mimo jiné budou věnovat Jan Moravec, Michal Šmíd a Vojtěch Engelmann.

V příštím týdnu, ve středu 10. září, poté proběhne podobná akce i na hlavním stadionu v Ďolíčku (Vršovická 31). Na hrací ploše budou pro děti připravené různé disciplíny, fotbalové slalomy a to vše pod dohledem trenérů, hráček a hráčů Bohemians. Ve Vršovicích budou na náboru Petr Nerad, Michal Šmíd a Jan Moravec.

V A mužstvu Bohemky je v současné době hned sedm odchovanců, kteří prošli mládežnickou základnou vršovického klubu: Roman Artemuk, David Bartek, Petr Dočekal, Milan Havel, Michal Hubínek, Jan Moravec a právě i Petr Nerad, který se stal tváří blížícího se fotbalového náboru.

Přijďte proto 4. nebo 10. září na nábor Bohemky, užijete si spoustu zábavy a vaše děti si mohou zkusit, jaké je to hrát fotbal. Můžete přijít kdykoliv mezi 17. a 19. hodinou. Kontaktní osobou je z mládeže šéftrenér přípravkových kategorií Jakub Harant (607 237 089).