Hráči A mužstva na badmintonu

Odpolední teambuildingová akce proběhla v Letňanech.

Hráči A mužstva na badmintonu

Svěřenci trenéra Pivarníka se v úterý odpoledne vydali do sportovního areálu v Letňanech, aby si zpestřili tréninkový proces před sobotním pohárovým zápasem. Vyrazili na kurty, vzali si rakety a zahráli si badmintonový turnaj. Rozdělili se do deseti soutěžních dvojic a dvou skupin.

Na čtyřech hřištích byly k vidění napínavé duely. Na pátém „tréninkovém“ hřišti si to mezi sebou rozdávali nenasazení hráči, masér Vladimír Hric, trenér Roman Pivarník, či fotograf Pavel Jiřík ml. I zde bylo k vidění hodně zajímavého.

Dvojice, které určil spravedlivý los, vypadaly takto: Dalibor Slezák, Tomáš Trucha / Ivan Lietava, Jan Moravec / David Bartek, Petr Nerad / Milan Švenger, Václav Kalina / Daniel Krch, Radek Šírl / Jiří Havránek, Erich Brabec / Petr Dočekal, Matúš Mikuš / Martin Cseh, Michal Hubínek / Milan Havel, Vojtěch Engelmann / Josef Jindřišek, Michal Šmíd.

Do finále se nakonec dostala favorizovaná dvojice zkušených hráčů Dalibor Slezák a Tomáš Trucha, na druhé straně kurtu proti nim stanuli Petr Nerad s Davidem Bartkem. Po velmi napínavé bitvě nakonec vyhráli nejvýše nasazení Slezák s Truchou a po výhře 2:1 na sety se radovali z celkového prvenství.

Na druhé straně pavouka se odehrávala taktéž napínavá bitva. Ten smolný Černý Petr nakonec zbyl pro Ivana Lietavu a Jana Moravce, kterým se turnaj příliš nepovedl.