Domácí pohár v Ďolíčku po pěti letech

Bohemka přivítá v sobotu Dynamo České Budějovice, hraje se od 17 hodin.

Domácí pohár v Ďolíčku po pěti letech

Je to již pět let, co hrála Bohemka domácí pohár v Ďolíčku. 7. října 2009 přivítala Slovan Liberec a po výsledcích 1:2 a 1:1 Klokani bohužel vypadli. Od té doby bylo maximem třetí kolo v roce 2011, kde vystavilo stopku Znojmo.

Nyní mají Bohemians proti sobě ve stejné fázi soutěže ligový mančaft z Budějovic. Vzájemný zápas v Synot lize čeká sobotní soupeře v 10. kole začátkem října. Dynamo se přes druhé kolo Poháru FAČR dostalo přes divizní Brozany, když vyhrálo lehce 6:2. Bohemka zase porazila třetiligový Kolín 3:0.

V kádru Bohemky budou chybět trenérovi povolaní reprezentanti. Elvis Bratanovič odletěl do Slovinska, kde se již úspěšně trefil do sítě Andorry, a Lukáš Pauschek odjel plnit své povinnosti na Slovensko. „Změny v sestavě určitě budou. Chybí nám reprezentanti a navíc chci vidět některé další hráče, takže změny uděláme,“ ohlásil dopředu změny v základní jedenáctce trenér Roman Pivarník. Po zranění se naopak do hry vrací Václav Kalina a Petr Nerad, který naskočil již do ligového zápasu proti Hradci Králové. „Chtěl bych, aby v tom zápase dostali šanci,“ hovořil trenér Pivarník o dvou těchto hráčích.

Pohár hraje Bohemka v sobotu, takže se jedná o normální týdenní tréninkový program. Menší změna ovšem v plánu proběhla. „Jelikož bylo počasí lehce problematické, tak jsme jeden trénink využili na menší teambuildingovou akci a zahráli si badminton,“ doplnil trenér.

Vstupenky na zápas se prodávají v předprodeji na internetové síti Ticketpro a ve fanshopu v Ďolíčku. Permanentkáři mají vstup na svá místa zdarma, ostatní zaplatí zlevněné vstupné 100 Kč na hlavní tribunu a 60 Kč do kotle a do protilehlého sektoru. V den zápasu se otevřou pokladny společně se stadionem hodinu a půl před zápasem, tedy v 15:30.

Ve fanshopu na vás bude čekat novinka v podobě bílého porcelánového popelníku s motivy Bohemians, jedná se o originální karlovarský porcelán. Nebudou chybět samozřejmě ani novinky z minulého týdne.