Výsledkový servis z 6. - 7. září

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 6. - 7. září

O minulém víkendu čekalo dorostence "trojutkání" s Dynamem České Budějovice. Navázali tak na pohárový duel A mužstva. Dvě kategorie U19 a U16 si připsaly těsnou výhru 1:0, respektive 3:2, šestnáctka poté prohrála o dvě branky. Všechny tyto zápasy se odehrály v Českých Budějovicích.

U19
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 68. Blecha (Fotr).
Sestava Bohemians: Dařina - Vacík (82. Přibyl), Brak, Kalaš, Káš - Blecha, Bláha (88. Malík), Kostka - Fotr, Vachoušek (60. Kubec), Kučera (72. Věchtík).
Trenér Michal Zach: "Bojovné a vyrovnané utkání rozhodla branka Filipa Blechy po pěkné křídelní akci na levé straně. Domácí si v závěru vytvořili tlak včetně několika standardních situací, ale dobře pracující defenzíva Bohemky vyrovnání nepřipustila. Celé mužstvo si zaslouží pochvalu za týmový výkon a zisk tří důležitých bodů."

U17
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:0 (0:0)
Branky: 51. min, 80. min.
Sestava Bohemians: Procházka - Panýrek, Nátr (60. Knotek), Hanzl, Buneš (41. Fric), Růžíčka (60. Hašek), Pilát (41. Kubelka), Melíšek (60. Begovič), Chaluš, Váníček (60. Begič), Václavík.
Trenér Ludovit Szekeres: "Utkání hrané ve velkém nasazení částečně na úkor herních kombinací a zajímavých brankových situací. Individuální pochybení jednotlivců nabídlo v nedělním utkání vítězství soupeři, který nás z našeho pohledu herně nepředčil. Pokud se tohoto faktu nevyvarujeme, nemůže tým herně ani výsledkově zlepšovat!"

U16
SK Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:3 (2:0)
Branky Bohemians: 54. Vrána (Farkaš), 61. Vrána (Pouzar), 75. Malý z penalty.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš (80. Pollák), Nechvátal, Malý, Bára (13. Macháč), Hlinák, Stojanovski (58. Pouzar), Le Tuan, Kopecký (73. Šebek), Zita (41. Farkaš), Vrána.
Trenér Daniel Korda: "V neděli odpoledne jsme sehráli utkání na výborném hřišti v Budějovicích. Těsně před zápasem se přihnala intenzivní přeháňka, takže obě mužstva měla problém s pohybem. Domácí se s tím lépe vyrovnali. Nejprve nastřelili po pěkné akci tyč a vzápětí se ujali po dorážce vedení. Ve 20. minutě již vedli domácí po krásné střele zpoza vápna již 2:0. Až poté jsme vyrovnali hru a dohráli jsme poločas bez větších šancí na obou stranách. Do druhého dějství jsme vstoupili mnohem lépe a po centru Farkaše dal Vrána svoji 1. branku. Vypracovali jsme si další příležitosti a po přihrávce Pouzara Vrána vyrovnal. V závěru dokončil obrat v utkání Malý z pokutového kopu po faulu na unikajícího Vránu."