Program sobotního derby

Magazín pro všechny zdarma, před zápasem přivítáme „Australany“.

Program sobotního derby

Vršovické derby se rychle blíží a pro fanoušky jsou připraveny určité novinky. Asi tou největší je dočasná změna ceny magazínu 1905 Klokan. Pouze pro tento zápas jsme navýšili počet výtisků a všem fanouškům bude magazín u vstupu rozdáván zdarma. Hlavní náplní je připravovaná rekonstrukce stadionu Ďolíček, tedy zatím jen vizualizace možné citlivé dostavby. Uvnitř ale naleznete klasické reportáže z posledních zápasů A mužstva a juniorky, statistiky vršovického derby a rozhovor s Pavlem Chaloupkou, bývalým vynikajícím fotbalistou Bohemians. Nechybí ani fotoohlédnutí za 3. ročníkem Memorialu Lukáše Přibyla.

Před zápasem oficiálně přivítáme australskou výpravu fanoušků, kteří se po osmnácti dnech vrátili z výpravy po nejmenším světadíle. O poločasové přestávce zase dojde k představení dívčího fotbalového klubu Bohemians. Při pražském derby se máte tedy na co těšit!

Kvůli vyprodanému utkání bychom rádi všem fanouškům doporučili včasný příchod na stadion. Brány Ďolíčku se otevřou již dvě hodiny před výkopem, což je v 18:15. Již od této doby budou pro všechny připravené stánky s občerstvením, fanshop na ochozu i pojízdný fanshop na náměstíčku. I dnes se dočkají fanoušci produktové novinky, tou nejzajímavější je jistě tričko BOHEMIANS, ve kterém se do klubového magazínu fotil Ivan Trojan.

Utkání je vyprodáno, tudíž vstupenky se na pokladnách stadionu prodávat již nebudou! Živě bude utkání vysílat televizní stanice ČT sport, zápas je možné sledovat taktéž na iSport.cz a poslouchat na internetových stránkách Českého rozhlasu. Začínáme ve 20:15.