Bohemka TV: Byl to nejlepší zápas

Pro internetovou televizi hodnotí zápas kapitán Jindřišek a trenér Pivarník.

Bohemka TV: Byl to nejlepší zápas

Do tiskového střediska po utkání dorazil nejdříve Josef Jindřišek. "Velká úleva," zareagoval na dotaz novinářů, jak se po zápase cítí. "Konečně jsme prolomili domácí smůlu. Myslím si, že jsme za tím vítězstvím šli od první minuty a zaslouženě vyhráli," nakonec rychle zhodnotil sobotní vítězné derby.

Jako poslední přišel hlavní trenér Roman Pivarník. Ten byl s výkonem spokojený a s novináři se shodl, že to byl pod jeho vedením zatím nejhezčí zápas. "Fotbal se hraje pro diváky. Jsem rád, že jsme znovu vyprodali stadion a dokázali jsme zápas zvládnout výsledkově, ale i po té herní stránce. Znovu jsme v zápase dominovali, vlastně po všech stránkách, v organizaci hry, při rychlém přechodu do útoku, ale i kombinačně, měli jsme tam krásné akce, vytvářeli jsme si šance. Jsem spokojený! Musím hráčům i divákům poděkovat," řekl pro Bohemka TV Pivarník.

Novináři se ptali i na Jhona Mosqueru - jak zapadl do týmu, jak rozumí a komunikuje s týmem? Jestli vás zajímají odpovědi trenéra, tak se koukněte na Bohemka TV.