V úterý vyrazí Bohemka za pohárem do Jablonce

Na programu je osmifinále Poháru FAČR, zápas začíná v 17 hodin.

V úterý vyrazí Bohemka za pohárem do Jablonce

Anglický týden mají před sebou hráči Bohemians. V sobotu úspěšně zvládli vršovické derby, když porazili Slavii 2:0 a před dalším výjezdem na Bazaly je čeká ještě úterní osmifinálový duel proti Jablonci. Zápas je na programu od 17 hodin na Střelnici, řídit ho bude rozhodčí Pavel Franěk za pomocí asistentů Vlasjuka a Zemana. Vstupné do sektoru hostí bylo stanoveno na 60 Kč.

K dispozici jsou trenérovi Pivarníkovi všichni hráči z A mužstva. Otázkou ovšem zůstává, jestli lodivod Bohemians v Jablonci pošle na trávník stejnou sestavu, která vyběhla v sobotu v Ďolíčku. "Všichni hráči na tréninku kvalitně pracují a mohu říct, že dalších pět šest hráčů si říká o sestavu. A když je hráč připravený, tak se nebojím ho do sestavy zařadit," naznačil trenér Pivarník, že se sestava oproti vítěznému derby bude nejspíše měnit.

Do osmifinále poháru FAČR se dostali Klokani nejdříve po výhře nad Kolínem (3:0), ve třetím kole si poté poradili s Dynamem České Budějovice (2:0). V domácím poháru tedy ještě neinkasovali a zatím suveréně postupují dále, i když měli z prvoligových týmů nejtěžší rozlosování. Na čistých kontech mají zásluhu dva brankáři, do zápasů totiž nastoupili Jiří Havránek i Milan Švenger. Kdo ale nastoupí mezi tři tyče v úterý? "Platí stejná odpověď, jako na minulou otázku," zareagoval nekonkrétně trenér, že i brankáři přistupují kvalitně k tréninkům.

Vzájemný zápas v Synot lize s Jabloncem již proběhl, v půlce srpna se podařilo Baumitu v Ďolíčku vyhrát 2:1. Po brankách Rossiho a Kopice sice snižoval ještě Bratanovič, vyrovnat se Klokanům ale již nepodařilo. Nyní mají vršovičtí možnost nápravy. Osmifinále domácího poháru se hraje již dvoukolově a odveta je na programu 8. října v Ďolíčku.

Textový online z úterního úvodního zápasu osmifinále budete moci sledovat zde na Virtuálním Ďolíčku.