Hráčská ocenění za sobotní výhru

Média chválí sobotní výkon v derby!

Hráčská ocenění za sobotní výhru

Osm médií volí po každém kole Synot ligy hráče do ideální sestavy, připojují s k nim i fanoušci. A všem se výkon hráčů Bohemians ve vršovickém derby líbil! Do fanouškovské sestavy 8. kola se dostalo hned šest zástupců Klokanů! Na stránce 11.synotliga.cz jste během pondělí mohli hlasovat pro naše hráče, s úspěchem se do ideální fanouškovské sestavy dostal Erich Brabec, Lukáš Pauschek, Jhon Mosquera, Jakub Rada, Josef Jindřišek a trenér Roman Pivarník.

Horst Siegl zvolil na stránce iSport.cz gól Ivana Lietavy jako druhou nejpovedenější akci celého kola. I hlasujícím fanouškům pod videem se Lietavova branka líbila.

Matúš Mikuš byl okamžitě po utkání Českou televizí zvolen jako hráč zápasu. Deník Sport zvolil nejlepším hráčem derby kolumbijského Jhona Mosqueru. V ideální sestavě všech médií, tzv. All Stars Media se objevila pak trojice hráčů: Erich Brabec, Josef Jindřišek a Jhon Mosquera, ten dostal dokonce šest nominací. Více dostali pouze dva třígoloví střelci Wágner s Doškem. ČTK navíc zvolila do své sestavy i Radka Šírla.

V této sezoně se do All Stars sestavy dostal již Jakub Rada (1. kolo - Sparta Praha), Jan Moravec (3. kolo - Vysočina Jihlava a 5. kolo - 1.FK Příbram) a Milan Švenger (6. kolo - Hradec Králové). Nyní se k nim připojili tedy hned tři další Klokani. Gratulujeme!