Mladíci si také poradili s Dynamem

Junioři napodobili hráče z A mužstva a taktéž porazili České Budějovice.

Mladíci si také poradili s Dynamem

Dynamo nejdříve v sobotu prohrálo s áčkem v Ďolíčku o tři branky, v pondělí si z Uhříněvsi taktéž domu neodvezlo ani jeden bod. Klokani totiž vyhráli 2:1. Z A mužstva nastoupil pouze brankář Dočekal s Artemukem, na druhé straně se představil mimo jiné i Michal Klesa.

Od začátku zápasu byli aktivnější domácí hráči. Do několika šancí se řítil z pravé strany agilní Artemuk, ale nedokázal ideálně vyřešit závěrečné fáze akcí. Jednou si jeho prudký centr stáhnul Fryšták, podruhé ho brankář Dynama vychytal a na třetí pokus se netrefil mezi tři tyče.

Po jedné standardce to ale Klokanům konečně vyšlo. Koštíř levačkou zatočil míč do vápna, kde se hlavou prosadil Nováček a otevřel skóre zápasu.

Soupeř na to ale dokázal rychle zareagovat. Za šest minut si nešťastně srazil centr Martina Helda do vlastní branky Ibeagha, brankář Dočekal byl bez šance.

Druhý poločas začal v podobném duchu, jak skončil ten první. Příliš fotbalové krásy diváci neviděli, mírně aktivnější byli ale domácí Klokani. Po hodině hry do další šance vlétl opět Artemuk a tentokrát byl úspěšný. Po levé straně si potáhl míč a křižnou ranou se trefil krásně za záda Fryštáka, 2:1.

Dynamo jednou zahrozilo ze standardní situace, ale Horák na zadní tyčce na centr ve skluzu nedosáhl. A když se neprosadil tvrdou ranou ani Košata a Trnkova střela letěla vysoko nad, bylo jasné, že zápas skončí 2:1 pro domácí.

V posledních vteřinách ještě neudržel nervy Marek Košťíř a po faulu na jeho osobu zareagoval nesportovně. Od rozhodčí Zadinové uviděl okamžitě červenou kartu a musel předčasně do sprch.

Po třech zápasech bez vítězství zaznamenali svěřenci trenéra Slezáka vítězství a po neúplném 13. kole se pohybují v horní polovině tabulky Juniorské ligy.