Spuštěna soutěž Miss Klokan 2014

Přihlaste se do soutěže na Virtuálním Ďolíčku!

Spuštěna soutěž Miss Klokan 2014

Taky si myslíte, že máme v hledišti nejhezčí holky v lize? My ano! Proto jsme se rozhodli znovu vzkřísit anketu MISS KLOKAN! 

Tradici hledání nejpůvabnější Klokanky založil fanouškovský server Kenguru.cz již v roce 2006. Tam proběhly první tři ročníky soutěže. Na tuto historii nyní navazujeme na oficiální klubové linii a s laskavým svolením autorů původní myšlenky vyhlašujeme tímto čtvrtý ročník soutěže Miss Klokan 2014.

Anketa bude plně v rukou fanynek a fanoušků. Od zveřejnění dne 13. 10. máte tři týdny na to, abyste zasílali fotky své či svých partnerek, kamarádek, sester, maminek, dcer i tchýní na email miss.klokan@bohemians1905.cz Od pondělí 3. 11. pak bude na webu Virtuálního Ďolíčku spuštěno hlasování.

Jedná se o soutěž o Miss Klokan! Požadavek pro úspěch v soutěži je proto jasný. Nehledáme tuctovou královnu krásy, ale tu nej fanynku! Zasílejte proto fotky v klubovém oblečení, nebo alespoň v klubových barvách;-) Nejlépe samozřejmě přímo z Ďolíčku. Fantazii se meze nekladou, ale hlasující bude určitě zajímat nejen zevnějšek, ale i klokaní srdíčko každé adeptky.


Kdo se může soutěže zúčastnit:
Každá fanynka Bohemians starší 15 let.

Co může vítězka získat:
Soutěž bude probíhat dvoukolově. Z prvního hlasování postoupí ty nejlepší do finálového kola. Finalistky dostanou v průběhu posledního listopadového týdne možnost nafotit profesionální snímky s tématikou propojení ženského půvabu, lásky k Bohemce a elegance hráčů A-týmu! Tyto fotky budou moci být použity do konečného hlasování. Každé z finalistek potom zůstane nafocená série na památku.

Tři nejúspěšnější z finálového hlasování budou slavnostně vyhlášeny v průběhu akce Vánoce s Klokanem. Hlavní cenou bude jednoznačně čest a sláva spojená s titulem Miss Klokan! Každá ze tří vítězek získá ale i věcné ceny v podobě suvenýrů Bohemky. Absolutní vítězka se potom může těšit na víkendový wellness pobyt pro dvě osoby v hotelu Zámek Berchtold! Hotel se nachází v Kunicích, na dosah od Prahy v malebné krajině Ladova kraje. Disponuje širokými možnostmi wellness aktivit, sportovního vyžití ve vlastním areálu i formou zapůjčení sportovních pomůcek pro výlety do okolí. Děti si mohou užívat rozsáhlého zámeckého parku i zvířat v místním zookoutku. Tímto děkujeme partnerovi klubu Zámek Berchtold za poskytnutí této atraktivní ceny do soutěže.

Co musí obsahovat soutěžní e-mail:
  • soutěžní fotografii
  • celé jméno soutěžící, případně navíc i její přezdívku
  • kontaktní adresu soutěžící
  • e-mailový či telefonický kontakt na soutěžící - před zveřejněním ankety bude kontrolován její souhlas s účastí
Časový harmonogram soutěže:
  • 13. 10. - 2. 11. - lhůta pro zasílání soutěžních fotografií
  • 3. 11. - 23. 11. - hlasování v prvním kole
  • 1. 12. - bude upřesněno - hlasování ve finálovém kole
  • Vánoce s Klokanem - slavnostní ocenění vítězek

Kompletní pravidla soutěže naleznete v menu pod Fans - Miss Klokan.