Výsledkový servis z 18. října + zápasy U19

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 18. října + zápasy U19

Mladší dorostence čekalo minulý vikend poslední letošní soutěžní střetnutí s pražským týmem. A Klokani to zvládli perfektně. "Šestnáctka" vyhrála nad Žižkovem o čtyři branky, o rok mladší kolegové vstřelili svému soupeři dokonce sedm gólů.

Nejstarší kategorie U19 měla náročný program. Za posledních jedenáct dní dokonce musela odehrát čtyři mistrovské zápasy. O víkendech hrála se Zbrojovkou a v Uherském Hradišti, v týdnu dohrávala se Slavií a v Hlučíne. Bohužel z těchto čtyř zápasů získali svěřenci trenéra Zacha dva body a v tabulce jsou na 17. místě z 22 účastníků.

U19
Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 2:2 (1:2)
Branky Bohemians: 6. Fotr (Blecha), 83. Kubec (Vachoušek).
Bohemians Praha 1905: Bartůněk - Vacík (30. Radimský), Brak, Kalaš, Káš (65. Hořák) - Blecha (60. Kubec), Bláha, Kostka - Fotr (75. Vachoušek), Grohmann, Věchtík.
Trenér Michal Zach: "Ve vyrovnaném utkání jsme se ujali vedení z rohového kopu přičemž soupeř vzápětí ze stejné situace srovnal skóre. Těsně před půlí šel soupeř po chybě ve středu obrany do vedení, ale těsně před koncem se nám podařilo zaslouženě vyrovnat."

U19
Bohemians Praha 1905 - FC Zbrojovka Brno 1:4 (0:2)
Branka Bohemians: 73. Kostka.
Bohemians Praha 1905: Dařina - Kalaš, Brak, Hořák, Káš (70. Malík) - Kostka, Bláha (72. Přibyl), Grohmann - Fotr (60. Vachoušek), Kubec (65. Tokár), Věchtík (6. Kučera).
Trenér Michal Zach: "Po první čtvrthodině, kdy jsme byli aktivní a vytvořili si několik standardních situací, nám soupeř po jedné z nich utekl a šel do vedení. Potom po nedůslednosti v obranné činnosti několika hráčů přišel druhý gól hostí těsně před přestávkou. Na začátku druhé půle Brno dvěma slepenými góly utkání definitivně rozhodlo."

U19
FC Hlučín - Bohemians Praha 1905 3:2 (2:0)
Branky Bohemians: 60. Fotr (Kučera), 70. Fotr (Malík).
Bohemians Praha 1905: Dařina - Radimský, Brak, Kalaš, Káš (70. Malík) - Tokár, Přibyl (46. Bláha), Kostka - Fotr, Kubec (46. Kučera), Hořák (60. Vachoušek).
Trenér Michal Zach: "Dva nešťastné vlastní góly a třetí na začátku druhé půle určily, že se bodového zisku na půdě soupeře pravděpodobně nedočkáme. Přestože hráči bojovali a dokázali snížit, vyrovnat se již nepodařilo."

U19
1.FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:1 (0:1)
Branka Bohemians: 25. Radimský.
Bohemians Praha 1905: Dařina - Vacík (51. Tokár), Brak, Kalaš, Malík - Bláha, Přibyl, Radimský - Fotr, Vachoušek, Kučera.
Trenér Michal Zach: "Po dobrém začátku jsme se ujali vedení, kdy Radimského střílený centr skončil v síti domácích. Poté jsme až do konce velmi dobře bránili a chodili do protiútoků, domácí hrozili převážně ze standardek. Po jedné z nich se jim těsně před koncem utkání podařilo vyrovnat."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Viktoria Žižkov 4:0 (2:0)
Branky: 11. Vaníček (Pilát), 33. Pilát (Vaníček), 56. Vaníček (Melíšek), 74. Kubelka (Junek).
Bohemians Praha 1905: Procházka (41. Gruncl) - Růžička (41. Václavík), Chaluš, Hanzl, Panýrek - Fric (41. Kubelka), Krištof (52. Melíšek), Buneš - Vaníček (65. Junek), Nátr, Pilát.
FK Viktoria Žižkov: Čihák - Podlena, Sobotka, Saňa, Plášil, Andrle, Kadeřábek, Stehno, Ráža, Vydra, Černý. Na střídání: Kabíček, Lehký.
Trenér Ludovit Szekeres: "Poslední utkání z pražského "trojboje" - Sparta, Žižkov, Slavia - odehrál náš tým proti Viktorii Žižkov na umělé trávě na Šeberově. Momentální rozpoložení obou týmů je diametrálně odlišné, což bylo potvrzeno průběhem utkání. Mladí Klokani v celém průběhu režírovali hru. Soupeře přehrávali ve všech činnostech. Realizační tým a přítomné diváky potěšil Vaníček krásně realizovaným přímým kopem do levého horního růžku soupeřovy branky, k vidění bylo i mnoho dalších zajímavých herních situací. Při klidnejší a kvalitnější realizaci finální fáze útočné činnosti mohl být závěrečný brankový rozdíl mnohem výraznější. Tým ale za způsob zvládnutí "povinného" vítězství zaslouží pochvalu!"

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Viktoria Žižkov 7:1 (4:0)
Branky Bohemians: 1. Hlinák, 30. Farkaš (Malý), 36. Vrána (Tonda), 40. Fakraš (Malý), 45. Vrána, 56. Zita (Stojanovski), 73. Hlinák (Kopecký).
Bohemians Praha 1905: Smrčka - Jaroš (61. Bára), Malý, Macháč, Šimeček - Letvan (41. Vu), Hlinák, Vrána (56. Kopecký) - Farkaš (50. Pouzar), Zita, Pollák (50. Stojanovski).
Trenér Daniel Korda: "Vzhledem k počasí jsme sehráli první mistrovské utkání na umělé trávě a v utkání s posledním týmem tabulky jsme přesvědčivě vyhráli. Po první brance z první minuty jsme soupeře pustili po naší nedůslednosti do několika příležitostí, ale ten je nedokázal využít. Po naší druhé brance už bylo utkání jednoznačné a připravili jsme si i několik kvalitních příležitostí. Za stavu 4:0 po poločase bylo utkání rozhodnuto a zaslouženě jsme jednoznačně vyhráli."