V magazínu rozhovor s Radkem Šírlem

Kupte si v pátek magazín 1905 Klokan.

V magazínu rozhovor s Radkem Šírlem

V pátečním vydání klubového magazínu 1905 Klokan naleznete spoustu zajímavých článků. Hned na začátku si budete moci přečíst zajímavý rozhovor s Radkem Šírlem o jeho začátcích na Bohemce, jak probíhalo angažmá v Rusku a proč vůbec z Petrohradu odešel. Abyste věděli, na co se můžete přesně těšit, zde vám přinášíme krátkou ukázku.

Do Bohemky jsi přišel v patnácti letech. Kdo tě našel?
Já jsem se sem dostal docela náhodně. Oni objevili Míru Millera z Rudné a zeptali se ho, jestli tam ještě někdo není. On se o mně zmínil, tak mě pozvali na trénink a na zápas. A pak už jsem tady zůstal, takže to byla spíš náhoda.

Kdo tady byl za největší hvězdy, když jsi poprvé přišel do kabiny A mužstva v Ďolíčku?
Byl tady Michal Petrouš jako kapitán, Libor Janáček, Pavel Mareš, Ivan Dvořák, Kamil Čontofalský a Karol Kisel, to byly dvě posily ze Slovenska. Kabina byla plná hráčů, ze kterých jsem měl respekt. Vždyť já byl kluk z vesnice.

Pamatuješ si na svůj první start v základní sestavě?
Jestli to nebylo proti Budějovicím?

Je to tak…
Prohrávali jsme po půli 0:2 a nakonec jsme vyhráli 4:3. Říkal jsem si: „Super, můj první zápas a hned po půli prohráváme o dvě branky.“

V magazínu je to ale samý rozhovor. Na dalších stránkách naleznete krátké interview se známým hercem Ivanem Trojanem, nebo s mladým reprezentantem a hráčem Bohemians Matějem Chalušem. Blíží se nám také uzávěrka fotografické soutěže Miss Klokan!

Krátké aktuality z klubu, české i anglické reportáže z posledních zápasů a statistické poohlédnutí za vzájemnými duely se Slovanem Liberec. To i mnohem více naleznete v pátek v magazínu 1905 Klokan. V prodeji bude u kamelotů v modrých vestách u vstupů na stadion, v pokladnách Ďolíčku, ale také ve fanshopu za 20 Kč.