Trenér Zeman hodnotí výkony týmu v posledních zápasech

V podzimní části u15 poprvé na štítě, padla v Liberci.

Trenér Zeman hodnotí výkony týmu v posledních zápasech

trenér Zeman k zápasu s Ústím nad Labem: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas, obě mužstva byli aktivní směrem dopředu, ale ani jednomu se nedařilo ve finální fázi. Do přestávky tak padla pouze jedna branka a to zásluhou krásné střely Koubka. Hned po přestávce hosté po rohu vyrovnali a následně nás začali přehrávat. My jsme však nevynechali jedinou šanci na rychlý protiútok a po jednom z nich byl faulován Denis Vala a z nařízené penalty nás poslal do vedení Procházka. Ústí začalo hrát na riziko a dokázalo záhy vyrovnat.Přesto jsme se opět dostali do vedení, když další povedený protiútok zakončil Kuchař. Do konce zápasu jsme odolávali náporu Ústí, ale výhru jsme dokázali uhájit. I přes vítězství je třeba přiznat, že soupeř byl ve druhém poločase lepším mužstvem.

k FAŠV: Domácí vystavěli na své polovině blok, který jsme se po celý zápas snažili marně překonat. Chyběl nám moment překvapení a největším problémem byla nekvalita řešení našich stranových hráčů.Takže jsme vyhráli pouze na držení míče a nebezpečných situací si vytvořili zoufale málo. Domácí míče okamžitě nakopávali dopředu, ale obrana je až na dvě tři situace do šancí nepustila. Výsledkem tak byla bezbranková remíza, po které jsme neproměnili čtyři penalty ze sedmi a tak bonusový bod získala FAŠV.

k utkání v Liberci: Zápas začal rychlou brankou v naší síti. Od té chvíle jsme byli častěji na míči, ale naše kombinace končila povětšinou před vápnem a nebezpeční brance jsme byli minimálně. Liberec hrozil po brejkových situacích, ale další branku nepřidal.Ve druhém poločase jsme hru na silně podmáčeném hřišti dokázali zrychlit, začali být nebezpeční a soupeře drželi na jeho polovině. Dvakrát jsme dokázali vyrovnat, ale soupeř rozhodl z brejků. Výkon ve druhém poločase přesto lze hodnotit kladně. Na těžkém terénu jsme výborně kombinovali, nebáli se hrát ak vidění byla celá řada pěkných akcí.

k Chrudimi: V Chrudimi jsme sice měli výrazné držení míče, ale naše akce končili před vápnem. Šancí, které jsme si vypracovali, bylo vzhledem k obrazu hry pramálo, a ještě jsme je neproměnili. A tak nás soupeř ztrestal po taktické chybě při přímém kopu. Naštěstí jsme záhy vyrovnali. Ve druhé půli jsme se začali prosazovat křídelními prostory, byli více nebezpeční a třemi brankami rozhodli o výsledku.