Bohemka TV: Chtěli jsme dát více gólů

Před kameru se postavil Elvis Bratanovič, Ivan Lietava a Roman Pivarník.

Bohemka TV: Chtěli jsme dát více gólů

Klokani v pátek narazili na Slovan Liberec, který byl po třetině soutěže korunován na "remízového krále", ovšem výkonnostně se jedná o silného soupeře. Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou, po konci utkání byl ale šťastnějším týmem právě soupeř ze severu Čech.

"Musím říct, že je to škoda," soukal ze sebe slova střelec první vyrovnávací trefy Bohemians Elvis Bratanovič. Slovinský forvard vstřelil krásnou branku, když přehodil libereckého Koláře. Zajímalo nás, jestli byl toto přímo záměr. "Chtěl jsem to udělat," netajil se. Ovšem Klokani, i když otočili výsledek a vedli nad Libercem 2:1, zápas ve druhé půli ztratili a prohráli. "Prostě nevím, musíme se podívat, jaké chyby jsme udělali."

Střídající Ivan Lietava měl na noze vyrovnaní, ovšem brankář Kolář jeho tvrdou ránu vyrazil mimo tři tyče. "Je pravda, že mi to sedlo, ale brankář to dobře chytil." Smutnější je, že Bohemka se i přes první inkasovaný gól dostala do vedení, ale zápas nakonec ztratila. "Otočili jsme zápas a pustit ho, když jsme ho otočili, je určitě nepříjemné," přiznal Lietava.

Na pozápasové tiskové konferenci se k utkání vyjádřil samozřejmě také hlavní trenér Roman Pivarník. Co řekl na průběh utkání on, můžete vidět na Bohemka TV.