Organizační pokyny k zápasu se Zbrojovkou Brno

V zájmu bezpečného průběhu utkání upozorňujeme na zpřísněná opatření.

Organizační pokyny k zápasu se Zbrojovkou Brno

Klub Bohemians Praha 1905 po páteční bezpečnostní poradě přistoupil v souladu s Návštěvním řádem stadionu v Ďolíčku k mimořádným bezpečnostním opatřením pro nadcházející utkání Bohemians – Brno.

Pro hostující fanoušky je na stadionu Bohemians vyhrazen sektor D. Do tohoto sektoru si musí fanoušci, kteří chtějí přicestovat podpořit Zbrojovku, zakoupit lístek v předprodeji buď na stadionu na Srbské, nebo na stadionu v Ďolíčku, a to pouze do pátku. V den utkání už se v Praze nebudou lístky do sektoru D prodávat.

Jakýmkoliv způsobem identifikovatelný fanoušek Zbrojovky Brno, který se pokusí dostat se na stadion mimo sektor D, může být z hlediska bezpečnostních opatření k pondělnímu zápasu shledán osobou představující bezpečnostní riziko a v duchu §4 odst. 3 Návštěvního řádu mu je bezpečnostní a pořadatelskou službou oprávněna odepřít vstup na stadion bez nároku na vrácení vstupného i v případě, že by se prokázal platnou vstupenkou.

Dále žádáme o neumisťování vašich vlajek a transparentů přes reklamy pod jednotlivými sektory. Upozorňovat na jejich možné správné umístění bude dopředu naše pořadatelská služba, žádáme o koordinaci vyvěšování vlajek s jejími členy. V případě neuposlechnutí pokynů budou nevhodně umístěné vlajky a transparenty odebrány pořadatelskou službou a vráceny majitelům po skončení utkání.

Všechny návštěvníky pondělního zápasu pak prosíme o trpělivost během zvýšených bezpečnostních prohlídek při vstupu na stadion, které budou zintenzivněny z důvodu zvýšené rizikovosti utkání. Po předchozích problémech s vhazováním předmětů na hrací plochu bude zaveden zákaz vnášení PET lahví do areálu a prodeje nápojů v těchto obalech. V případě přetrvávání těchto incidentů je uvažováno o znovuzavedení zákazu vnášení občerstvení na hlavní tribunu. Opakovaně žádáme, nevhazujte žádné předměty na hrací plochu, škodíte tím jedině Bohemce!

Věříme, že tato opatření k zajištění bezpečnosti všech návštěvníků zápasu Bohemky proti Zbrojovce budou s pochopením respektována a příznivci obou mužstev přispějí ke sportovní atmosféře důležitého utkání.